Tuesday, March 30, 2010

ANTARA YANG PALING LANCAR!! OH YA TANPA BOLA PANTAI JUGAK!!



Ini adalah game paling lancar dan antara paling sempurna Liverpool persembahkan musim ini!


 Sesempurna rembatan Tores, kan aku dah bilang Gol Tores lebih artistik dan menawan walaupon nak compare dengan 10 gol Wain Runi pun tak bleh chalange gol hero kita ni yang satu ni! Waha haa! kasi bakar sama setan!


Tiba tiba Wain Runi yang amik MC minggu ni beri ucapan taniah pada Tores lagi

" Salute la sama lu Tores!! Aku memang tak bleh score macam tu punya!!!"


Torres melambung kene puji!!


Tiba tiba pemain lemau kita ni pon nak score gak!!



"Cayalah bro! Lemau lemau ko boleh score gak eh!"
Gerrad cuba berseloroh

"Ha skang siapa yang lemau, kapten! Baik ko score cepat cepat, sebelum title tu lekat kat ko lak ha ha!"
Johnson bagi sebijik kat gerrad

Maxi
"kui kui kui" (gelak pasal tak paham apa apa lagi he he)




Fernando Torres Scores 2nd goal Liverpool 2009/10 Liverpool V Sunderland (3-0) 28/03/10 The Premier League Photo Robin Parker Fotosports International Photo via Newscom


Memandangkan pasukan Sundaland ni bermain hampeh hari ni, Torres nak demo lagi pada Wain Runi macam mana nak buat trick untuk score,

Buat buat nak rembat dengan seratus peratus kekuatan!



Fernando Torres Scores 2nd goal Liverpool 2009/10 Liverpool V Sunderland (3-0) 28/03/10 The Premier League Photo Robin Parker Fotosports International Photo via Newscom


"Acah jer, Monyet!!"

Tarik bola pelan pelan!



Fernando Torres Scores 2nd goal Liverpool 2009/10 Liverpool V Sunderland (3-0) 28/03/10 The Premier League Photo Robin Parker Fotosports International Photo via Newscom


Dan akhir sekali tendang dengan tenang. Tak perlu la nak rembat macam lembu gila jer!


 Baiklah mari kita lihat

FAKTOR KEMENANGAN!!

Tidak seperti Setan Merah yang ACAP kali menang pasal gol sendiri pihak lawan

Liverpool menang kerana....


FAKTOR PERTAMA
Aurelio!!!

Aurelio lah! Tak percaya ker!!

tengok gambar ni!

Memandangkan dia pon MC macam Wain Runi, dia ada tugasan penting untuk kutip dan buang semua bola bola pantai yang ada kat padang,

Penting apa tugas ni! Tengok tanpa bola pantai Sundaland dah jadi team belasahan! 


FAKTOR KEDUA


Gerrad bermain di posisi kegemaranya!

Gerrad berpaling sambil memandang Rafa!

"Oi Rafa ko tengok aku main Bagus bukan!! Ko buta ker!!




"Im Sorrryyyyy...."
Rafa hanya mampu buat lawak, macam amir raja yang tak lawak!



DAN FAKTOR TERPENTING KEMENANGAN LIVERPOOL

ADALAH

JENG JENG!!



Ni lah faktor terbesar punca Liverpool menang dengan bergayanya!!!

Si Luncai ni duduk kat bangku simpanan sesuai dengan kaki bangkunyer tu!!

Korang nampak tak dia tersengih tu!! Korang tau apa dia cakap!

"Ill be back!!!"

Arrrgghh!!
Sakit jiwa aku
CELAKA AH!!


Sunday, March 28, 2010

ANTARA NABIL DAN RAFA!



Nabil terus mempertahankan dirinyer!! LU PIKIR LA SENDIRI RAFA BENITEZ 

dah malam sangat dah nak tidur dibuai mimpi indah....(mimpi Lucas kene jual kat Arsenal, dia muda lagi apa! Bukan Asan wanker suka ngan ikan muda per! )!!!


good night!!

YNWA!

Monday, March 22, 2010

ANTARABANGSA DENGAN ANTARABIASA BIASA JER!

MAKA SETAN MERAH PON BERGEMBIRA BERSAMA PENGIKUTNYER

SEBAGAI HABUANYER KU HADIAHKAN GAMBAR INI UNTUK DIJADIKAN WALLPAPER UNTUK PENYOKONG SETAN MERAH 
" YERGHHH!! GLORRY IN THE HELL!!"



2  SATU JER... Balas dendam atok dia macam ni!?



Mar. 21, 2010 - 05658035 date 21 03 2010 Copyright imago BPI Fernando Torres of Liverpool Heads The Opening Goal PUBLICATIONxNOTxINxUKxFRAxNEDxESPxSWExPOLxCHNxJPN men Football England Premier League 2009 2010 Manchester Action shot Vdig 2010 horizontal premiumd Football.


Hero liverpool score guna kepala dan satu gol yang cantik! Van Ter Sasar pon terkejut beruk!



Mar 21, 2010 - Manchester, UK, UK - Premier League: Manchester United 2 v 1 Liverpool.Liverpool's FERNANDO TORRES scores and celebrates.


"Cantik bukan!"


Tiba tiba Wain Runi teruja
"Ya cantik sungguh!! Berikan tepukan!! Wa sulute sama lu Tores, aku  memang tak leh buat macam kau Torres... Lagi pon aku player England, aku tak akan menang Piala Eropah, Piala Dunia lagi la jangan harap! Aduhai!!"


"Susah susah cross bola, Wain Runi tak leh buat macam Toress! Baik aku buat buat jatuh ayak!!"





Dont cry for me Argentina!!!! 

" Arghh!! tu lah aku nak naik gaji korang tak kasi kan aku dah buat taik!!"



Mar. 21, 2010 - 05658346 date 21 03 2010 Copyright imago BPI Wayne Rooney of Manchester United looks AT The Penalty Spot After Fernando Torres of Liverpool scuffed It with His Boat PUBLICATIONxNOTxINxUKxFRAxNEDxESPxSWExPOLxCHNxJPN men Football England Premier League 2009 2010 Manchester Action shot Vdig 2010 Square premiumd Football.


"Aku memang bukan penjaring terbanyak, tapi aku tak perlu menjaringkan penalti untuk dapatkan gol terbanyak dalam liga!! Apa class! Usahalah sendiri!!"

Tiba tiba Wain Runi terasa hina dina..
"Aduh!"


 Wain Runi try score sekali! Tapi ternyata tumpul macam kepala TUTtttttt....!!! dia!!


Try kali kedua setelah keeper dah terbaring!! Adik pompuan  aku pon bleh buat!!
UISH!!! Sibuk la Lucas Hancai ni!! Tunjuk Bontot!! kacau view aku jer!! Sakit mata aku!!! Ko pi la tunjuk bontot ko kat Benitez jer!!


Setan datang lagi!!

Johnson terasa bangang
" Celaka! Kepala ko rupanyer sepet!! Aku ingatkan bola! Kalau aku tau kepala kau, aku hentak lagi kuat biar dengan kepala kepala ko sekali masuk gol!! Untung untung dengan kau kau sekali Gol! biar mampos kene humban masuk Neraka jahanam!!"


Gembira bagai nak rak!! Biasa ahhh setan sepet yang jarang jarang score he he!!


Ada Gol Lagi ker!?

Oh tak der lagi!!

Dua gol jer!!

Setan merah tak mampu buat macam the Liverpool dulu score 4 gol walaupun kat tempat sendiri!!


Mar 21, 2010 - Manchester, UK, UK - Premier League: Manchester United 2 v 1 Liverpool.Liverpool's FERNANDO TORRES dejection.


Diantara dua pemain terbaik dunia ditengahnyer ada lubuk! Didalam lubuk ada sekor anak ikan!!
wah! berpuisi aku
selebihnyer biar pak cik Rafa yang handle!

Sunday, March 21, 2010

ANTARA MINIT TERAKHIR!!

Kali terakhir Liverpool menjuarai liga ialah 1990 dan kini sudah 20 tahun Liverpool tidak memenangi  liga termasuklah untuk tahun ini!

Setan Merah memerlukan 26 tahun dari tahun 1967 iaitu kejuaraan terakhir mereka ketika itu sehinggalah  ketahun 1993 barulah Setan Merah berjaya untuk kembali memenangi Liga!

Jadi Liverpool masih ada 6 tahun lagi baki untuk kembali memenangi liga he he!! Kalau Liverpool berjaya sebelum tempoh itu memang Liverpool lebih hebat dari team setan merah ni!! lagi pon kita dah berjaya menghalau penajaan Carlsberg dari Liverpool, ni mungkin petanda Liverpool bakal kembali menguasai liga!!

Liverpool mendominasi liga dari tahun 73 hingga 90 (17 tahun penguasaan ) memenangi 11 kejuaraan liga sepanjang tempoh ini 

 Setan merah mendominasi dari 93 hingga 2010 ( 11 tahun penguasaan ) dengan memenangi 11 kejuaraan jugak!

Saturday, March 20, 2010

ANTARA SETAN DAN LIVERPOOL!!!



Syaiton Muncul kembali!!!





BENITEZ VS FUCKGESON!

Harus diakui Rafa Benitez tidaklah seberjaya Fuckeson, tapi memandangkan perutnyer yang lebih besar mungkin dia lebih bahagia nak dibandingkan dengan Fuckgeson,  lagi pon Benitez ada anak ikan, Baru baru ni timbul lak spekulasi cinta 3 seginyer dengan Riera lak hermmm. Dah tiga tahun berturut turut juga Setan merah muncul juara tapi Benitez tetap jadi topik suratkhabar tiap tiap minggu!!... Fuckgeson kalah teruk nampaknyer dengan Benitez!!


TORES VS WAIN RUNI


Runi 10 Tores 9

Ya! Runi mungkin dalam keadaan yang lebih performe walaupon Tores telah menemui sentuhan golnyer, aku letak runi 1 mata mendahului Tores!

Tapi yang pasti Tores jauh lebih charming berbanding Runi, mungkin awek awek dan gayboy penyokong setan merah sendiri lebih sangup tampal poster Tores berbanding poster wira mereka sendiri!!

Gol Runi banyak, tapi gol biasa biasa jer, ketika menentang meriam kontot( kalau tak salah aku ler) aje yang agak lawa itupun ketika pakai jersi Everton!! Runi sendiri mengaku golnyer sama saja ha ha!! Tores punyai style gol yang lebih lawa! Ha ha ha!!
APA!?
Tak setuju!?  

Ha aku peduli apa akunyer BLOG suka hati aku la!!



OH YA SATU LAGI

ARAK VS SETAN

dah tentulah manusia tak minum Arak kalau tak kene hasut dengan Setan

Tak mengaku lagi arghhhh!!! 

Korang memang bengap lah penyokong Setan Merah!!! Pi terjun dalam neraka lah korang!!



ANTARA 3 KOSONG DENGAN CINTA 3 SEGI!!!

Perlawanan antara hidup dan mati pada satu satunyer harapan Liverpool untuk merangkul piala!!


Penyokong Liverpool yang ramai!! Aku tak der kat sini ha haa aku tertidur untuk game ni..maafkan aku Liverpool ha ha!!


Terselit mamat katek sorang ni! Yaaa dia ialah Maradona pemain terhebat sepanjang zaman! Oh sorry eh Lille! Dia datang bukan nak sokong team Peranchis walaupon protege dia ada kat Peranchis skang ni!
Dia datang nak tengok player player hebat dia yang ada kat Liverpool, sambil berkata dalam hati
"Alangkah bahagianyer aku kalau Tores adalah rakyat Argentina!!"


Ya! Benar seperti maradona katakan... Tores menunjukan aksinyer menjaringkan gol!!
Tores kata
"Dont cry for me Argentina!"


Yeayyyy!! 



"Owww! Baru aku sedar siapa diriku ini... hanya pemain hina dengan team picisan sahaja!"


Nah amik ubat!!


Oh ya! Nampaknyer dengan keputusan ni, Riera dah tengelam sorang sorang( you are walk alone now!), dia mungkin melompat dari kapal yang bocor( belum karam lah bongok!), tapi masalahnyer dia terjun tanpa bawak pelampung sekali!!
Tu lah sombong lagi ngan Rafa yang terbukti sememangnyer sombong tu! Kau tak tau pelampung Rafa tu bulat dan besar!!


" I played all of last year, and sometimes if I did not play so well in one game, I would still play the next week. But this season I have not played at all.
"When that starts happening, you have to assume it is something personal rather than professional".


 Rafa diam seribu bahasa.... 

akunyer predict ..Ya personal rather!!

Cinta 3 segi wakakakakaka!!


Wednesday, March 17, 2010

ANTARA KEMENANGAN DAN SESUATU YANG RAFA RAHSIAKAN DARI PENYOKONG LIVERPOOL!!!





Mar. 15, 2010 - Liverpool, United Kingdom - epa02080968 Liverpool FC Fernando Torres celebrates after scoring during the English Premier League soccer match between Liverpool and Portsmouth at Anfield, Liverpool, north west England, on 15 March 2010.


Yahoooo!!! Aku dah bebas menjaringkan gol dengan santai dan mudah!!, dengan partner partner yang lebih kreatif malam ni...



Mar. 15, 2010 - Liverpool, United Kingdom - epa02080895 Alberto Aquilani (R) celebrates past Portsmouth's disappointed Ricardo Rocha during the English Premier League soccer match between Liverpool and Portsmouth at Anfield, Liverpool, north west England, on 15 March 2010.


Akulah orangnyer AQUAMAN yang dimaksudkan Tores!! Bukan Lucas hancai bancai tu!!!



Mar. 15, 2010 - Liverpool, United Kingdom - epa02080969 Liverpool FC midfielder Ryan Babel (L) fights for the ball with Portsmouth FC Papa Bouba Diop (R) during the English Premier League soccer match between Liverpool and Portsmouth at Anfield, Liverpool, north west England, on 15 March 2010.


Tengoklah sendiri!!! Babel yang tak best pon sampai boleh score dengan senang hati tanpa Lucas yang slow pace dan slow thinking tu wahahahaha!!


Mar. 15, 2010 - Liverpool, United Kingdom - epa02080898 Liverpool FC midfielder Ryan Babel (R) celebrates after scoring with team mate Fernando Torres during the English Premier League soccer match between Liverpool and Portsmouth at Anfield, Liverpool, north west England, on 15 March 2010.


Jadi semuanyer gembira termasuklah penyokong liverpool di Malaysia lebih lebih aku yang tengah menaip ni!!!


Mar. 15, 2010 - Liverpool, United Kingdom - epa02080986 Liverpool FC's Spanish manager Rafael Benitez during the English Premier League soccer match between Liverpool and Portsmouth at Anfield, Liverpool, north west England, on 15 March 2010.


Oh ya!!! Pakcik Rafa jugak gembira...Tapi Dia ada sesuatu nak diperkatakan pada penyokong Liverpool!  Jadi dengar elok elok ek


"Beres!! Liverpool berjaya menyelamatkan diri dari kekalahan ketika aku merehatkan Lucas, pemain perancang terhebat Liverpool untuk menghadapi game besar menentang Setan Merah huuu Lega rasanyerrrrr..."




Tiba tiba lucas menjerit seperti ala ala pemain terbaik dunia yang baru menjaringkan gol terhebat sepanjang zaman sambil berkata


"I'll be back!!!"

Monday, March 15, 2010

Saturday, March 13, 2010

ANTARA KEKECEWAAN DEMI KEKECEWAAN?!

Game yang mengecewakan....



Benitez kecewa!!
 "Aduhai!!!"




Torres kecewa....



Gerrad jugak kecewa



Tapi benitez optimistik tentang kekalahan Liverpool! 
"Mereka (player) menunjukan karakter yang bagus untuk game ini! Semuanyer bekerja keras!!"





Tores bekerja keras



Gerrad bekerja keras




Babel  yang tak best tu pun bekerja keras!


Tapi rileks ahhh semua orang pernah merasai kekecewaan!! Cuma masa dan keadaan jer yang membezakan



Aku kalah pasal aku terlalu sayangkan Lucas itu saja!!! Pi balik tengok cerita anaku sazali korang akan faham perasaan aku!!



"Aku kaya aku boleh beli siapa yang aku nak!!, Aku ada kuasa menentukan pilihan aku sendiri!!, Aku diktaktor yang memerintah lama!!!  Aku ada ramai player!!
Aku sebenarnyer tiada alasan kalau kalah kecuali reffree tak ngam ngan aku dalam board FA!! hu huuuu!!! "


"Arsenal memang tak kaya..tapi arsenal tak pernah miskin penaung kita adalah yang paling berkuasa didunia ha haaa!!!! Aku kecewa dengan tahap kalsium pemain aku jer!!!!"


kecewa..tertekan lepaskan lah tekanan dengan melepaskan angin kemarahan kebawah dubur kata wenger!!
Saiful Bukhari tersenyumm sinis!! Posisi yang baik ni katanyer!!