Wednesday, March 17, 2010

ANTARA KEMENANGAN DAN SESUATU YANG RAFA RAHSIAKAN DARI PENYOKONG LIVERPOOL!!!





Mar. 15, 2010 - Liverpool, United Kingdom - epa02080968 Liverpool FC Fernando Torres celebrates after scoring during the English Premier League soccer match between Liverpool and Portsmouth at Anfield, Liverpool, north west England, on 15 March 2010.


Yahoooo!!! Aku dah bebas menjaringkan gol dengan santai dan mudah!!, dengan partner partner yang lebih kreatif malam ni...



Mar. 15, 2010 - Liverpool, United Kingdom - epa02080895 Alberto Aquilani (R) celebrates past Portsmouth's disappointed Ricardo Rocha during the English Premier League soccer match between Liverpool and Portsmouth at Anfield, Liverpool, north west England, on 15 March 2010.


Akulah orangnyer AQUAMAN yang dimaksudkan Tores!! Bukan Lucas hancai bancai tu!!!



Mar. 15, 2010 - Liverpool, United Kingdom - epa02080969 Liverpool FC midfielder Ryan Babel (L) fights for the ball with Portsmouth FC Papa Bouba Diop (R) during the English Premier League soccer match between Liverpool and Portsmouth at Anfield, Liverpool, north west England, on 15 March 2010.


Tengoklah sendiri!!! Babel yang tak best pon sampai boleh score dengan senang hati tanpa Lucas yang slow pace dan slow thinking tu wahahahaha!!


Mar. 15, 2010 - Liverpool, United Kingdom - epa02080898 Liverpool FC midfielder Ryan Babel (R) celebrates after scoring with team mate Fernando Torres during the English Premier League soccer match between Liverpool and Portsmouth at Anfield, Liverpool, north west England, on 15 March 2010.


Jadi semuanyer gembira termasuklah penyokong liverpool di Malaysia lebih lebih aku yang tengah menaip ni!!!


Mar. 15, 2010 - Liverpool, United Kingdom - epa02080986 Liverpool FC's Spanish manager Rafael Benitez during the English Premier League soccer match between Liverpool and Portsmouth at Anfield, Liverpool, north west England, on 15 March 2010.


Oh ya!!! Pakcik Rafa jugak gembira...Tapi Dia ada sesuatu nak diperkatakan pada penyokong Liverpool!  Jadi dengar elok elok ek


"Beres!! Liverpool berjaya menyelamatkan diri dari kekalahan ketika aku merehatkan Lucas, pemain perancang terhebat Liverpool untuk menghadapi game besar menentang Setan Merah huuu Lega rasanyerrrrr..."




Tiba tiba lucas menjerit seperti ala ala pemain terbaik dunia yang baru menjaringkan gol terhebat sepanjang zaman sambil berkata


"I'll be back!!!"

2 comments:

Pert Doherty said...

takley blah. haha.. jahat ni budak lukas ni.. nak kena rantai ni.. haha..

INDRA QIRANA said...

Pert Doherty : kita rantai dia pastu humban kat laut buargha haaaa!!