Monday, February 17, 2014

ANTARA PIALA, KERBAU DAN BODOH



Selepas tewas tipis 1-5 kepada Liverpool tempoh hari...ada misi baru dari Arsenal misi mereka ialah menjadikan Liverpool pasukan pertama yang tak dapat apa apa piala tahun ni... Cuma aku sedikit sangsi kalau dari pasukan lain tak mengapa tapi kalau dari pasukan Arsenal ini sesuatu yang kelakar!!

"For me there are five trophies every season: Premier League, Champions League, the third is to qualify for the Champions League. The fourth is the FA Cup and then the League Cup"  Profesor gila mana tah cakap bendalah ni he he!

Jadi Liverpool tengah kejar piala yang ketiga tu... yang sedang mengejar piala tu selain liverpool ialah Spurs dan Everton... Arsenal kalau nak join piala yang satu ni boleh jer, dah banyak pengalaman la katakan...apa lagi sila la drop  point selalu...

Puak yang tebakar dalam neraka sekarang punya misi pulak ialah nak menang UCL bagi memastikan Liverpool kalau dapat posisi nombor 4 tidak dapat main UCL...

Dey!! Kepejadah yang melanda ni...Korang nak menang FA cup ker nak menang UCL ker, world cup ker, Suka hati korang ler, apa ke hal yang nak kaitkan dengan Liverpool... pelik!!



Berkait dengan game Arsenal


Sungguh aku setuju dengan keputusan HW walaupon aku penyokong Liverpool ... Ini bukan penalti...dari pada pengamatan aku HW mungkin befikir sama macam aku... suarez dirempuh Kerbau yang terlepas dari kandang Arsenal...  takan nak bagi penalti akibat dilangar kerbau...Jauh lagi nak keluarkan kad merah, mau kena tanduk kat kepala la HW jawabnya...


 Tapi ramai penyokong liverpool dan player Liverpool yang tak setuju dengan penalti tu...

"ITU PENALTI LA BODO!!!"






Read More...

Monday, February 10, 2014

ANTARA PELIK DAN AJAIB

lama tak update ..rasa pelik sikit...


Liverpool menang lawan Arsenal, rasa macam dah menang liga



5 gol tapi Suarez tak score!! Peliknye!!





Arsenal score 1 gol yang hanyalah sebijik penalti macam dah menang lawan Liverpool...Sungguh pelik dan buat aku cuak, takut takut aku tengah bermimipi apakah 5 gol liverpool tadi yang aku saksikan  hanya lah sebuah ilusi...






Setan dulu adalah ' king come back'  sekarang dah jadi   ' king terbalik'

Siapa minah sebelah Bapak setan tu...macam pelik jer muka...



Entah apa sebabnya terasa Game Setan dengan Fulham dah rasa macam  relegation match herm....

PELIK...





Read More...

Thursday, January 2, 2014

HUKUM KARMA ANTARA CEPAT ATAU LAMBAT













steady.....steady.....



BANG!!!




Cantik bukan?.... macam SETAN!....



Oh kebetulan teringatkan setan....


Moyenis menyelar Suarez






Get Up!!!
Steady lah! Songkok tak jatuh tu....







Howard Webb adalah hukum karma untuk semua pasukan... Jadi nantikan giliran pasukan kesayangan anda!!





EXTRA






Baca molek molek






Baca sekali lagi



Ini dipanggil clean!??

Clean Shit!!!




Read More...

Friday, December 27, 2013

ANTARA MEREKA YANG DIROGOL DAN LIVERPOOL YANG DIROMPAK





Offside celah bontot linesman



F**k off!!



Read More...

Wednesday, December 18, 2013

ANTARA LAUK AYAM YANG PALING LAZAT DIDUNIA




Sebelum game.....



Habis game......




Akhirnya..... ngangur sudah....










 Yeaaa!! Rise up!!



 Woo!! Betul betul punya rise up!!






Tambah manis lagi.............






Nak tambah manis lagi.............




Aku pon pelik kenapa BR beli player pastu loan kan dorang bersepah sana sini....

Rupanya ni kerja dorang rupanya... Satu gol lagi dari player liverpool  wakaka!!




Hu!! 0-3 jer!! apa barang!!!  0-5 la oi!!



Read More...

Wednesday, December 11, 2013

ANTARA VAN PUSSY DAN ASSAIDI


NIGHTMARE ON OLD STREET part 2



Yeaaa!! Salam satu Malaysia skang kita peneraju liga!!





Bro! Mohon sedar dari mimpi!! Ko bukan pemain Arsengal lagi...ko dah sign kontrak dengan pasukan aku 'Neverwon' kita skang diposisi nombor 5...clear tak!?

Hu!! Apa!!??





Ciiiilllakaaa ko!! Dah berapa kali aku nak bitau ko.... Neverwon tu skang team aku!! 
Ko tu dengan team syaiton yang direjam skang ni!!!








Ishhh!! lupa lagi...bbbaikkk aku blah skang!!





Nanti dulu moyenis!! Betul ker semua yang aku dengar ini...
Katakan ini semuanya dusta!!! Dusta belaka!!!






lekas bitau aku..apakah aku bukan lagi pemain Arsengal??!! Kenapa aku pakai jersey berlambangkan setan ni...bukanya meriam kontot yang biasa aku pakai!?






Baiklah aku beterus terang, ko bukanya lagi pemain Arsengal, ko adalah pemain team Setan Bersatu, kita bukan diposisi 5 skang ni, bahkan lebih tinggi skit nombornya, kita skang di posisi 9... dan aku adalah manager ko...




Alamak...malunya aku!!






Skang aku arahkan ko pergi join anak anak setan yang lain berlatih!!


Hermmfff!! Tak nak....tak bestttttt.....!!





SEMENTARA ITU




Ek leh ko ingat ko sorang jer reti skor... aku pon dah skor ko tau... dua perlawanan berturut turut tu... ko ada!?


4 scorer Liverpool 

OG,
Sucko,
Suarez....

dan....




 







Nah amik ni!!...Bagi balik jersi asal aku!!







Boooooo....osssssss....


Jangan takut... aku suka player britain walaupon ada sikit sikit bau Bob Marley ....


XTRA




Hell...lo! Barcelona.......




Read More...

Thursday, December 5, 2013

ANTARA CERITA HORROR DAN CERITA ACTION

NIGHTMARE ON OLD STREET



Ko jangan sekali kali main kasar k!!

Bb...Baik Bos....?!!





Setan United menyerang dan......!!!!

Ohhh sipi!!!




Phew! Nasib baik tak masuk sipi jer!





Chis!! Buat serangan balas cepat!!!





 Dan akhirnya GOL!!!!!!!!





Akhirnya!!! yeaaahhhhh Gollllllll!!!!!!!






Bro! Bawak bertenang bro...tu team aku , team ko tu ha yang ada makhluk ogre tu

Apa!?? 



Ogre??





Soory Bos!!










EL PISTOLERO












Awwww ...macam comei jer............. macam comeiii jer.....





Read More...