Monday, November 10, 2014

ANTARA BOLA, TANGAN DAN GARISAN


SEBELUM GAME

Jeng jeng jenggg Memperkenalkan  ............!!!


TEAM A Liverpool!!




MASA GAME








Aik.. Tak penalti!?




Sapa yang tak boleh terima keputusan aku...!!




Mai sini ikut aku!



Tak cukup clear?




Tengok ni... Bila bola melepasi garisan secara automatikaletik jam akan berbunyi beeeppppppp!!



Tengok siap ada data analitlikal lagi secara 3D... Sah Goal!



Tengok ada huruf goal di jam saya...Nampak!? Saya tak berbohong bukan!!
Teknologi terkini membantu kami dalam mutu pengadilan yang adil dan Bersengama






???!!






















Senang jadi penyokong Cheal$i ni
nak Hazzard dapat hazard
nak costa dapat coasta
nak menang dapat menang..




Read More...

Friday, November 7, 2014

ANTARA TOURE DAN RONALDO

SEBELUM GAME

Liverpool B vs Real Madrid 




Apa benda tu!?...........

 Itulah Kolo Toure kalau ko nak tau!!

keh keh keh!!


 
 
MASA GAME

Ronaldo Who!?

Just bring it!!








Ronaldo Who!?


 
 
 
 
 
HABIS GAME


!!!!!




NEXT GAME



 Ada ker turunkan pasukan B lawan Real Madrid! He he Bijak bijak....




Ok cam gini ler Iblis..  Aku bagi ko peluang, ko pilih nak lawan Team A aku ker Team B....Sili pilih dengan bijak k





Jap aku pikir...

Team A main kat Anfield lawan Real Madrid yang tak berapa real, Bale tak main, Ramos tak main...
Kena 0-3

Team B main kat Bernabéu
lawan Real Madrid yang betul betul real Semua main...
kena 0-1......

herm......





Psss aku pilih Team A la.....




EXTRA ....




Bro aku pelik la tengok ko ni...aku kalau jadi ko masa adegan tergelincir tu...besok aku umum besara dah..



Psss Bro aku lagi pelik tengok ko... masa main bola asik lapar ajer... kenapa ek?



Otakkkk!!! Otakkkkkkk!!!!




EXTRA2


Yeahhh akhirnya kita bebas dari kutukan!!!




EXTRA3


Aku sebenarnya nak bagi ko main...Tapi ko kalo injured pon Liverpool tak kisah...Apa pekdahnya...


???????????!!!








Read More...

Monday, November 3, 2014

ANTARA ADA DAN TAK ADA

Boss!! Aku dah bitau aku kena ada partner .. Aku tak leh Sorang sorang kat atas!! Kat Facebook pon penyokong cakap aku tak leh main sorang sorang!! Ko tak baca Facebook ker?


Maaf.. Aku tak layan Facebook...Myspace layan ler...
Ok! Jadi ko nak partner la kan...Ko pon tau kan MC Hammer kita tengah MC skang...


Aku bukan cakap pasal MC Hammer...
Tu!! Mamat tu bukan striker ker?.. 
Aku tak pernah pula nampak dia tangkap bola...Dia bukan keeper kan...



..............


 Aik sapa tu!?...The Machinist ker!!




Macam ni la Balo ..Aku dulu pernah lah jugak belajar bidang saikologilalogi .. Mari aku ajarkan ko sesuatu...



Begini caranya!! Tiap kali ko turun sebagai striker solo...ko angap kat sebelah ko ada Borini k!!







Read More...

Friday, October 24, 2014

ANTARA BULAT DAN EMPAT SEGI


Apa masalah ko nak score ha!! Bola tu bulat!! Bulat!! Bukanya empat segi sampai ko susah sangat nak score!!


Mestilah susah!!





Tak susah!! Ko nampak tak tiang gol kat sana tu?!  Ko cuma perlu tendang bola yang bulat ni masuk kat situ!!!




Itu pasal la aku cakap susah...Bola itu bulat! Tapi tiang gol tu empat segi!




!!!!



Read More...

Sunday, October 19, 2014

ANTARA BOLA DAN IKAN

"Ok memandangkan ko ni dah tumpul tahap monopous... aku nak ajar kat ko macam mana nak jaringkan gol..."
 

"Ok ko nampak tak yang jaring jaring warna putih kat hujung padang tu..."



"nampak...tapi tak der ikan kat sini" 




"Ikan...? Apa kena mengena ngan ikan pulak? "



"Mestilah ada kena mengena!! Apa guna ada jaring...kalau tak der ikan nak di jala!!..."


Read More...

Friday, October 17, 2014

ANTARA CUTI DAN MC


"International break....Aduhhh"






"Thanks Bos bagi MC panjang kat aku...baik sungguh hatimu"

"Tak der hal... Nak MC lagi aku boleh bagi lagi"



MC lagi ...





" Errrr...Bosss nak mintak cuti Boss..."

"Cuti eh...."




"Hurfh!! Cuti tak bleh...kalo nak, pergi main dan sila injured!!!"




" nanti kalau dah injured aku kasi MC eh budak... "





"Woo apasal ngan ko ni... layu semacam jer ni!!!"

"Setahun kerja tak dapat cuti Boss..."

"Pulak dah!!"



Read More...