Monday, April 5, 2010

ANTARA DOU BAGUS NGAN DOU BARAI!!!



APA BARANG SERI NGAN BIRMINGHAM!!!!!






DAH TU!! NI APA BARANG LAK!?



 Birmingham 1 - 1 Arsenal

Birmingham  1 - 1 Manchester United

Birmingham  0 - 0 Chelsea

Birmingham  1 - 1  Tottenham Hotspur


Selepas game Birmingham dan liverpool!






Masa lawan Birmingham!!




St Andrews Ground Birmingham City v Liverpool (1-1) Premier League 04/04/2010 Steven Gerrard (Liverpool) Photo Roger Parker Fotosports International Photo via Newscom



Gerrad berada di posisi kegemaranyer.... Dan dia Buktikan dengan menghadiahkan gol untuk Liverpool

"Ko tengok ni Rafa aku score!! Ko ubah posisi aku lagi aku sepak ko macam ni gak!!!"



St Andrews Ground Birmingham City v Liverpool (1-1) Premier League 04/04/2010 Steven Gerrard (Liverpool) Fernando Torres Photo Roger Parker Fotosports International Photo via Newscom

Duo Liverpool!!

"Kita hebat!!!"





Tiba tiba rafa jerit

"Mana ada hebat!! Korang tak setanding ngan Lucas!!"

"Oit sudah sudah lah tu try...slowkan game..slowkan game kang injured kang susah lak......"





Oleh kerana Liverpool segan segan menyerang maka Birmingham pon mintak izin untuk score!

Riena cakap " Sila la..."




Benitez cuba buat cool!!

"Rileks ahhh kita masih ada bintang bintang yang boleh diharapkan untuk score!"
Benitez berkata sambil menjeling manja pada...
St Andrews Ground Birmingham City v Liverpool (1-1) Premier League 04/04/2010 Lucas (Liverpool) Photo Roger Parker Fotosports International Photo via Newscom

Player kesayangan dia!


Tiba tiba benitez menunjukan kebolehanya tektikalnya ....



Apr. 04, 2010 - United Kingdom - Football - Birmingham City v Liverpool Barclays Premier League - St Andrews - 4/4/10..Liverpool's Fernando Torres (L) is substituted by manager Rafael Benitez (R.


Keluarkan hero Liverpool!

"Podah!! ko tak bleh pakai lah!!"
Kata Benitez angkuh!



"Haaaaaaaa, ko kuarkan Torres! Aku nak pass bola kat siapa lagi ni!!!???"
Gerrad terkejut sambil kehairanan!



St Andrews Ground Birmingham City v Liverpool (1-1) Premier League 04/04/2010 Lucas (Liverpool) Photo Roger Parker Fotosports International Photo via Newscom

"Pasing kat star la bongok!"

Jerit benitez dari tepi padang!

Lucas banga sambil tunjuk aksi biasa biasa jer!



"Apa lah si benitez ni nak buat sebenarnya!"
penyokong Liverpool pun kehairanan...





Tiba Tiba!!!!!
Apr. 05, 2010 - 05725873 date 04 04 2010 Copyright imago Color Sports Football Premier League Birmingham vs Liverpool Maxi Rodrguez of Liverpool Shows His dissappointment AT Putting His Side Ahead AT St Andrews Home of Birmingham City PUBLICATIONxINxGERxSUIxAUTxHUNxPOLxUSAxONLY men Football England Premier League 2009 2010 Birmingham Action shot Single cut out Vdig 2010 vertical premiumd.


GOLLLL!!! 
OH bukan rupanya! Ini cuma reaksi kecewa kerana gagal menjaringkan gol!

dan keputusan akhir seri satu sama!



Apr. 04, 2010 - United Kingdom - Football - Birmingham City v Liverpool Barclays Premier League - St Andrews - 4/4/10..Liverpool's Steven Gerrard (L) and Lucas Leiva (R) look dejected after the final whistle.

Lucas puas dengan keputusan seri ni
"Ahhh best, aksi hari ni adalah yang terbaik pernah aku tengok!!"


Gerrad geleng kepala pening!




Rafa pun puas seperti mana anak ikanya yang puas dengan game semalam!



Aku dah mula bosan ngan Dou kekasih barai Liverpool ni!!

Apa sajalah!!..Sama ada dia mampu bawak Liverpool pergi Champhion league atau tidak...Aku tak peduli!!

Aku harap dia berambus bawak sekali anak ikan dia musim depan pergi Juventus!!

Kalau David Villa atau Raul join Liverpool musim depan pon tak guna kalau player tengah Liverpool macam siput sedut kat tengah padang!!


Dengan segala rasa kebencian aku  Dadykasikan potret mereka dalam gallery floper Liverpool








.........................










KORANG TOLONGLAH BERAMBUS MUSIM DEPAN EH!!!

18 comments:

Amberan said...

Rafa memang dah nyanyuk ler aku rasa..

aremierulez/Amirul said...

harap2, next season aku dah tak nampak lagi rafa kt anfield

EchA™ Benzema said...

yea..sile lah berambos pakcik botak !!

Anonymous said...

aku benci rafa

Anonymous said...

Tapi St Andrews Stadium tuh mmg a fortress...B'ham dapat banyak points kat HOME match..a draw isn't bad tapi kalau asyik2 draw aje tuh yg boring.

fikiranlicin said...

rilek bro. IN RAFA WE Still Trust.

Anonymous said...

aku sokong ko seratus peratus. blah la rafa dengan luncai bancai dia tu!!!! dah setahun geram betul

ryanryzal said...

bro.. saya memang respect liverpool...even saye minat chelsea...high respect to liverpool...

tp masalah ngn rafa la bro...bukan ngn player,

rafa punye sistem rotation die..dari dulu ade prob...even game brmghm pon die sub torres..padahal tgk muke torres la..tgk muke gerrad...muke ayam n pelik je....

serius la...5 game left...nak layak CL kena menang semua...
n harap city ngn spurs terbongkang..

tp ngn performance season nie..susah nak ckp dapat layak...ini kenyataan...bukan nak sakit kan ati...
kena ade refreshment season depan...muke baru perlu ade....

dulu time ade keane pegi jual...padahal mamat tue maen ok ..perlu kan mase nak masuk ngn care permainan jer...

yg x betol tue lucas, ngog...tgk ngog maen aritue..sakit ati bro...depan gol x score...

rafa should out from liverpool la..it is time..semua benda ada tarikh expired....

good luck to liverpool

INDRA QIRANA said...

Amberan:ya memang dia dah nyayuk..terlebih nyayuk plak tu

INDRA QIRANA said...

aremierulez/Amirul : Ya biar dia berambus bawak sekali anak ikan kesayangan dia tu he he

INDRA QIRANA said...

EchA™ Benzema : dan dia jugak dikenali dengan gelaran pakcik buncit

INDRA QIRANA said...

Anonymous1: aku pon!

INDRA QIRANA said...

Anonymous2:ya padang memang cam celakak! kita tak mau seri seri lagi da nak menaggggg je he he!

INDRA QIRANA said...

fikiranlicin: no he he

INDRA QIRANA said...

Anonymous3: ya ramai ramai lah kita berharap...

INDRA QIRANA said...

ryanryzal: thanks 4 visiting blog ni, he he itulah permasalahan Liverpool yang mana team lain tak hadapi musim ni, faktor Lucas..aku pon tak tau apasal si rafa ni suka sangat kat dia...


ya good luck kat chealsea gak...jumpa di anfield nanti, harap harap chealsea masa tu dah mata jauh dari setan merah he he

Kentut said...

kesian supporter liverpool. aduhai....


tolonglah, tolonglah jgn sokong team mabuk ini lagi. huhu.

INDRA QIRANA said...

he he kentut buat lawak jer ko ni...sian penyokong setan merah kalah, menang tapi kalah...alahhh kalah la jugak namanyer tu...