Monday, March 22, 2010

ANTARABANGSA DENGAN ANTARABIASA BIASA JER!

MAKA SETAN MERAH PON BERGEMBIRA BERSAMA PENGIKUTNYER

SEBAGAI HABUANYER KU HADIAHKAN GAMBAR INI UNTUK DIJADIKAN WALLPAPER UNTUK PENYOKONG SETAN MERAH 
" YERGHHH!! GLORRY IN THE HELL!!"



2  SATU JER... Balas dendam atok dia macam ni!?



Mar. 21, 2010 - 05658035 date 21 03 2010 Copyright imago BPI Fernando Torres of Liverpool Heads The Opening Goal PUBLICATIONxNOTxINxUKxFRAxNEDxESPxSWExPOLxCHNxJPN men Football England Premier League 2009 2010 Manchester Action shot Vdig 2010 horizontal premiumd Football.


Hero liverpool score guna kepala dan satu gol yang cantik! Van Ter Sasar pon terkejut beruk!



Mar 21, 2010 - Manchester, UK, UK - Premier League: Manchester United 2 v 1 Liverpool.Liverpool's FERNANDO TORRES scores and celebrates.


"Cantik bukan!"


Tiba tiba Wain Runi teruja
"Ya cantik sungguh!! Berikan tepukan!! Wa sulute sama lu Tores, aku  memang tak leh buat macam kau Torres... Lagi pon aku player England, aku tak akan menang Piala Eropah, Piala Dunia lagi la jangan harap! Aduhai!!"


"Susah susah cross bola, Wain Runi tak leh buat macam Toress! Baik aku buat buat jatuh ayak!!"





Dont cry for me Argentina!!!! 

" Arghh!! tu lah aku nak naik gaji korang tak kasi kan aku dah buat taik!!"



Mar. 21, 2010 - 05658346 date 21 03 2010 Copyright imago BPI Wayne Rooney of Manchester United looks AT The Penalty Spot After Fernando Torres of Liverpool scuffed It with His Boat PUBLICATIONxNOTxINxUKxFRAxNEDxESPxSWExPOLxCHNxJPN men Football England Premier League 2009 2010 Manchester Action shot Vdig 2010 Square premiumd Football.


"Aku memang bukan penjaring terbanyak, tapi aku tak perlu menjaringkan penalti untuk dapatkan gol terbanyak dalam liga!! Apa class! Usahalah sendiri!!"

Tiba tiba Wain Runi terasa hina dina..
"Aduh!"


 Wain Runi try score sekali! Tapi ternyata tumpul macam kepala TUTtttttt....!!! dia!!


Try kali kedua setelah keeper dah terbaring!! Adik pompuan  aku pon bleh buat!!
UISH!!! Sibuk la Lucas Hancai ni!! Tunjuk Bontot!! kacau view aku jer!! Sakit mata aku!!! Ko pi la tunjuk bontot ko kat Benitez jer!!


Setan datang lagi!!

Johnson terasa bangang
" Celaka! Kepala ko rupanyer sepet!! Aku ingatkan bola! Kalau aku tau kepala kau, aku hentak lagi kuat biar dengan kepala kepala ko sekali masuk gol!! Untung untung dengan kau kau sekali Gol! biar mampos kene humban masuk Neraka jahanam!!"


Gembira bagai nak rak!! Biasa ahhh setan sepet yang jarang jarang score he he!!


Ada Gol Lagi ker!?

Oh tak der lagi!!

Dua gol jer!!

Setan merah tak mampu buat macam the Liverpool dulu score 4 gol walaupun kat tempat sendiri!!


Mar 21, 2010 - Manchester, UK, UK - Premier League: Manchester United 2 v 1 Liverpool.Liverpool's FERNANDO TORRES dejection.


Diantara dua pemain terbaik dunia ditengahnyer ada lubuk! Didalam lubuk ada sekor anak ikan!!
wah! berpuisi aku
selebihnyer biar pak cik Rafa yang handle!

8 comments:

aremierulez/Amirul said...

sakit jiwa siot kalah dgn MU..
adoi...

Farid Fernandez said...

ENTRI CAM GILA... HAHAHAHA

Kentut said...

Ha ha ha.

eh.

duduk diam2 kat no 6 tu. nanti tergelincir.

HAZWAN17 said...

kesian2...nk msk 20 tahun kempunan EPL hahahhaaha

INDRA QIRANA said...

kentut: ha ha jaga jaga no 1 tu pun kat hujung hujung jer tu..kang tergelincir MalU nanti he he

INDRA QIRANA said...

Hazwan: tu la ko malas membaca, sebab tu aku menulis entry. lain kali baca dulu baru komen

Setan merah 26 tahun kempunan sebelum menang title... Liverpool baru 20 tahun jer

baca eh lain kali dik...

ayuni said...

Apa yang si Kentut dan Hazwan 17 tau tentang bola? .Kedua2 mereka kurang akal..Kesian, mereka...wakakaka

Kentut said...

eh kalau pasal bola ayuni, semua org tau. bola itu bulat.

tak gitu?