Saturday, March 13, 2010

ANTARA KEKECEWAAN DEMI KEKECEWAAN?!

Game yang mengecewakan....



Benitez kecewa!!
 "Aduhai!!!"




Torres kecewa....



Gerrad jugak kecewa



Tapi benitez optimistik tentang kekalahan Liverpool! 
"Mereka (player) menunjukan karakter yang bagus untuk game ini! Semuanyer bekerja keras!!"





Tores bekerja keras



Gerrad bekerja keras




Babel  yang tak best tu pun bekerja keras!


Tapi rileks ahhh semua orang pernah merasai kekecewaan!! Cuma masa dan keadaan jer yang membezakan



Aku kalah pasal aku terlalu sayangkan Lucas itu saja!!! Pi balik tengok cerita anaku sazali korang akan faham perasaan aku!!



"Aku kaya aku boleh beli siapa yang aku nak!!, Aku ada kuasa menentukan pilihan aku sendiri!!, Aku diktaktor yang memerintah lama!!!  Aku ada ramai player!!
Aku sebenarnyer tiada alasan kalau kalah kecuali reffree tak ngam ngan aku dalam board FA!! hu huuuu!!! "


"Arsenal memang tak kaya..tapi arsenal tak pernah miskin penaung kita adalah yang paling berkuasa didunia ha haaa!!!! Aku kecewa dengan tahap kalsium pemain aku jer!!!!"


kecewa..tertekan lepaskan lah tekanan dengan melepaskan angin kemarahan kebawah dubur kata wenger!!
Saiful Bukhari tersenyumm sinis!! Posisi yang baik ni katanyer!!

4 comments:

aremierulez/Amirul said...

hahahaha...
nasib baik kau tak letak gambar saiful bukhari sekali...

eh? apsal x de ancelloti?

INDRA QIRANA said...

he he belum masanyer lagi aku letak ancelloti aku belum jumpa request dari penyokong busuk dorang he he

Kentut said...

ko kena igt jugak, liverpool adalah team yg plng menyedihkan di musim ini. ngeh ngeh ngeh.

sokonglah hull city dimusim hadapan. sekian terima kasih.

INDRA QIRANA said...

kentut: Tak der team yang paling best. Bercelona pon jauh nak dibandingkan dengan Liverpool. Aku memang tak der hal nak sokong hull, tapi masa hull city lawan setan merah jer he heee