Tuesday, March 30, 2010

ANTARA YANG PALING LANCAR!! OH YA TANPA BOLA PANTAI JUGAK!!



Ini adalah game paling lancar dan antara paling sempurna Liverpool persembahkan musim ini!


 Sesempurna rembatan Tores, kan aku dah bilang Gol Tores lebih artistik dan menawan walaupon nak compare dengan 10 gol Wain Runi pun tak bleh chalange gol hero kita ni yang satu ni! Waha haa! kasi bakar sama setan!


Tiba tiba Wain Runi yang amik MC minggu ni beri ucapan taniah pada Tores lagi

" Salute la sama lu Tores!! Aku memang tak bleh score macam tu punya!!!"


Torres melambung kene puji!!


Tiba tiba pemain lemau kita ni pon nak score gak!!



"Cayalah bro! Lemau lemau ko boleh score gak eh!"
Gerrad cuba berseloroh

"Ha skang siapa yang lemau, kapten! Baik ko score cepat cepat, sebelum title tu lekat kat ko lak ha ha!"
Johnson bagi sebijik kat gerrad

Maxi
"kui kui kui" (gelak pasal tak paham apa apa lagi he he)




Fernando Torres Scores 2nd goal Liverpool 2009/10 Liverpool V Sunderland (3-0) 28/03/10 The Premier League Photo Robin Parker Fotosports International Photo via Newscom


Memandangkan pasukan Sundaland ni bermain hampeh hari ni, Torres nak demo lagi pada Wain Runi macam mana nak buat trick untuk score,

Buat buat nak rembat dengan seratus peratus kekuatan!



Fernando Torres Scores 2nd goal Liverpool 2009/10 Liverpool V Sunderland (3-0) 28/03/10 The Premier League Photo Robin Parker Fotosports International Photo via Newscom


"Acah jer, Monyet!!"

Tarik bola pelan pelan!



Fernando Torres Scores 2nd goal Liverpool 2009/10 Liverpool V Sunderland (3-0) 28/03/10 The Premier League Photo Robin Parker Fotosports International Photo via Newscom


Dan akhir sekali tendang dengan tenang. Tak perlu la nak rembat macam lembu gila jer!


 Baiklah mari kita lihat

FAKTOR KEMENANGAN!!

Tidak seperti Setan Merah yang ACAP kali menang pasal gol sendiri pihak lawan

Liverpool menang kerana....


FAKTOR PERTAMA
Aurelio!!!

Aurelio lah! Tak percaya ker!!

tengok gambar ni!

Memandangkan dia pon MC macam Wain Runi, dia ada tugasan penting untuk kutip dan buang semua bola bola pantai yang ada kat padang,

Penting apa tugas ni! Tengok tanpa bola pantai Sundaland dah jadi team belasahan! 


FAKTOR KEDUA


Gerrad bermain di posisi kegemaranya!

Gerrad berpaling sambil memandang Rafa!

"Oi Rafa ko tengok aku main Bagus bukan!! Ko buta ker!!




"Im Sorrryyyyy...."
Rafa hanya mampu buat lawak, macam amir raja yang tak lawak!



DAN FAKTOR TERPENTING KEMENANGAN LIVERPOOL

ADALAH

JENG JENG!!



Ni lah faktor terbesar punca Liverpool menang dengan bergayanya!!!

Si Luncai ni duduk kat bangku simpanan sesuai dengan kaki bangkunyer tu!!

Korang nampak tak dia tersengih tu!! Korang tau apa dia cakap!

"Ill be back!!!"

Arrrgghh!!
Sakit jiwa aku
CELAKA AH!!


9 comments:

Farid Fernandez said...

hahahahaha

lu macam vaviiiii...

kesian lukas 2..

hahahaha

INDRA QIRANA said...

he he selagi dia ada kat Liverpool selagi tu la jadi bahan aku he he

Firol said...

kang masa lawan bnfca terpacul je luncai

beemer said...

hahaha ..
mmg sinonim dgn lukas aaa bro ..
setiap entri mmg tidak terlepas mention nama dia ...

Anonymous said...

haha.. wa suke gler ayat2 chenta lu bro. terbayekhh!! keep up the good worg sementara ade lucas menjadi bhn.... (panjang)

INDRA QIRANA said...

firol: ha ha tu la... ngeri bila mengenang kan saat tu nanti he he

INDRA QIRANA said...

beemer: he he mesti punya bro, Lukas tu bahan paling utama kat blog ni he he..

INDRA QIRANA said...

Anonymous:thanks bro he he

aremierulez/Amirul said...

hahaha..
lawak siot entri kau ni...
tapi mmg dah budget la lucas ade masa lawan benfica