Saturday, March 20, 2010

ANTARA 3 KOSONG DENGAN CINTA 3 SEGI!!!

Perlawanan antara hidup dan mati pada satu satunyer harapan Liverpool untuk merangkul piala!!


Penyokong Liverpool yang ramai!! Aku tak der kat sini ha haa aku tertidur untuk game ni..maafkan aku Liverpool ha ha!!


Terselit mamat katek sorang ni! Yaaa dia ialah Maradona pemain terhebat sepanjang zaman! Oh sorry eh Lille! Dia datang bukan nak sokong team Peranchis walaupon protege dia ada kat Peranchis skang ni!
Dia datang nak tengok player player hebat dia yang ada kat Liverpool, sambil berkata dalam hati
"Alangkah bahagianyer aku kalau Tores adalah rakyat Argentina!!"


Ya! Benar seperti maradona katakan... Tores menunjukan aksinyer menjaringkan gol!!
Tores kata
"Dont cry for me Argentina!"


Yeayyyy!! 



"Owww! Baru aku sedar siapa diriku ini... hanya pemain hina dengan team picisan sahaja!"


Nah amik ubat!!


Oh ya! Nampaknyer dengan keputusan ni, Riera dah tengelam sorang sorang( you are walk alone now!), dia mungkin melompat dari kapal yang bocor( belum karam lah bongok!), tapi masalahnyer dia terjun tanpa bawak pelampung sekali!!
Tu lah sombong lagi ngan Rafa yang terbukti sememangnyer sombong tu! Kau tak tau pelampung Rafa tu bulat dan besar!!


" I played all of last year, and sometimes if I did not play so well in one game, I would still play the next week. But this season I have not played at all.
"When that starts happening, you have to assume it is something personal rather than professional".


 Rafa diam seribu bahasa.... 

akunyer predict ..Ya personal rather!!

Cinta 3 segi wakakakakaka!!


0 comments: