Friday, December 27, 2013

ANTARA MEREKA YANG DIROGOL DAN LIVERPOOL YANG DIROMPAK





Offside celah bontot linesman



F**k off!!



Read More...

Wednesday, December 18, 2013

ANTARA LAUK AYAM YANG PALING LAZAT DIDUNIA




Sebelum game.....



Habis game......




Akhirnya..... ngangur sudah....










 Yeaaa!! Rise up!!



 Woo!! Betul betul punya rise up!!






Tambah manis lagi.............






Nak tambah manis lagi.............




Aku pon pelik kenapa BR beli player pastu loan kan dorang bersepah sana sini....

Rupanya ni kerja dorang rupanya... Satu gol lagi dari player liverpool  wakaka!!




Hu!! 0-3 jer!! apa barang!!!  0-5 la oi!!



Read More...

Wednesday, December 11, 2013

ANTARA VAN PUSSY DAN ASSAIDI


NIGHTMARE ON OLD STREET part 2



Yeaaa!! Salam satu Malaysia skang kita peneraju liga!!





Bro! Mohon sedar dari mimpi!! Ko bukan pemain Arsengal lagi...ko dah sign kontrak dengan pasukan aku 'Neverwon' kita skang diposisi nombor 5...clear tak!?

Hu!! Apa!!??





Ciiiilllakaaa ko!! Dah berapa kali aku nak bitau ko.... Neverwon tu skang team aku!! 
Ko tu dengan team syaiton yang direjam skang ni!!!








Ishhh!! lupa lagi...bbbaikkk aku blah skang!!





Nanti dulu moyenis!! Betul ker semua yang aku dengar ini...
Katakan ini semuanya dusta!!! Dusta belaka!!!






lekas bitau aku..apakah aku bukan lagi pemain Arsengal??!! Kenapa aku pakai jersey berlambangkan setan ni...bukanya meriam kontot yang biasa aku pakai!?






Baiklah aku beterus terang, ko bukanya lagi pemain Arsengal, ko adalah pemain team Setan Bersatu, kita bukan diposisi 5 skang ni, bahkan lebih tinggi skit nombornya, kita skang di posisi 9... dan aku adalah manager ko...




Alamak...malunya aku!!






Skang aku arahkan ko pergi join anak anak setan yang lain berlatih!!


Hermmfff!! Tak nak....tak bestttttt.....!!





SEMENTARA ITU




Ek leh ko ingat ko sorang jer reti skor... aku pon dah skor ko tau... dua perlawanan berturut turut tu... ko ada!?


4 scorer Liverpool 

OG,
Sucko,
Suarez....

dan....




 







Nah amik ni!!...Bagi balik jersi asal aku!!







Boooooo....osssssss....


Jangan takut... aku suka player britain walaupon ada sikit sikit bau Bob Marley ....


XTRA




Hell...lo! Barcelona.......




Read More...

Thursday, December 5, 2013

ANTARA CERITA HORROR DAN CERITA ACTION

NIGHTMARE ON OLD STREET



Ko jangan sekali kali main kasar k!!

Bb...Baik Bos....?!!





Setan United menyerang dan......!!!!

Ohhh sipi!!!




Phew! Nasib baik tak masuk sipi jer!





Chis!! Buat serangan balas cepat!!!





 Dan akhirnya GOL!!!!!!!!





Akhirnya!!! yeaaahhhhh Gollllllll!!!!!!!






Bro! Bawak bertenang bro...tu team aku , team ko tu ha yang ada makhluk ogre tu

Apa!?? 



Ogre??





Soory Bos!!










EL PISTOLERO












Awwww ...macam comei jer............. macam comeiii jer.....





Read More...

Monday, December 2, 2013

ANTARA TOURE DAN STURRIDGE





Aku sangat menghargai cara Toure meraikan kekecewaan...  Hulk Smash!!



Mungkin lepas ni Owner pasukan lain boleh buat cadangan tukar nama pasukan sebelum jumpa Liverpool

Norwich city mungkin tak sempat, kalau sempat boleh tukar nama jadi Norwich Hawks, West Ham tukar jadi Hammer  United...




Ek leh nak salahkan aku...Nak minta maaf!?... Mintak maaf lah banyak, aku takan mintak maaf pada Liverpool hurgh hurf hurf hurfffff ( gelak orang tua jahat )




Aku kena main untuk England! lebih lebih lagi game penting macam friendly  game ni, yang menentukan mata penentuan untuk England layak ke Piala Dunia. Bukan cakap 15 minit main...bukan bukan...bukan setakat 90 minit!! Bahkan 24 jam main tanpa berhenti pon aku sangup main!...... Apa!!!?  Player lain berhenti main setelah 90 minit..!!.Oh ya..... yang lebih tu pak cik roy suruh aku lari keliling padang sampai cukupkan koata 24 jam.... Ya! Hamba sanggup!!




Yeahhhh Piala Dunia...Aku Datanggggg!!!!




Ape!!! Wekbeck!!!!





hurgh hurf hurf hurfffff ( gelak orang tua jahat )



Extra



Aku ingat iconic figure ni lebih tepat kalau merujuk pada Arsengal wenger yang aku rasa paling hampir dengan ciri ciri Raja Gopal, tapi musim ni dah tak berapa releven, Arsengal wenger dah tak mau pegang peranan sebagai Raja Gopal lagi... mungkin satu orang baru perlu memainkan peranan sebagai Raja Gopal baru di EPL...Siapa yang layak ek?!




Read More...

Monday, November 25, 2013

ANTARA LAST MINIT DAN KAD KUNING ( MERAH )




Last minit gol lawan jiran yang kurang ajar!


Last minit gol gak...yang merah tu bukan pasukan setan ek, tu Malaysia F.C




Suarez kena gigit Dracula!! Jangan salahkan dia kalau minggu depan dia gigit orang lak
... Pengadil bagi kat kuning pasal tendangan tu terlalu tepat, kalau tak tepat baru dapat kad merah.




Shrek buat ganguan seksual!




"Sir Alex Fuckgerson ada kat atas nun, kalau ko berani bagi merah, bagi skang aku nak tengok!!"

"Tak...tak berani encik, kad kuning jerrr, boleh ek..."

"Bagus!! kad kuning aku suka, mcm otak aku jugak, kuning!!




Patut lah Joe Allen barcelona mcm slow jer musim ni, pasal original xavi kat liverpool pon main slamber gila jer hu...tak jemu tengok, satu percubaan yang sangat sukar, sikit jer lagi nak masuk...rugi betul...nice try xavi!


Read More...