Skip to main content

ANTARA CERITA HORROR DAN CERITA ACTION

NIGHTMARE ON OLD STREET



Ko jangan sekali kali main kasar k!!

Bb...Baik Bos....?!!





Setan United menyerang dan......!!!!

Ohhh sipi!!!




Phew! Nasib baik tak masuk sipi jer!





Chis!! Buat serangan balas cepat!!!





 Dan akhirnya GOL!!!!!!!!





Akhirnya!!! yeaaahhhhh Gollllllll!!!!!!!






Bro! Bawak bertenang bro...tu team aku , team ko tu ha yang ada makhluk ogre tu

Apa!?? 



Ogre??





Soory Bos!!










EL PISTOLERO












Awwww ...macam comei jer............. macam comeiii jer.....





Comments

Anonymous said…
haha.. x bleh bla
Wan Gerrard said…
haha salah team
Anonymous said…
HAHAHAHA, BEST
Mohammad Yaacob said…
Hahahaha

Popular posts from this blog

ANTARA SKRTEL DAN SEKETUL LAGEND

ANTARA LALANG DAN GUA

Ok Liverpool menang, tapi still tak best gak, semua team pon nak menyibuk menang gak, kecuali team ayam berkokok dah kena sembelih dengan setan, memandangkan ayam dah mampos kena sembelih gua masih ada kekosong skang... jadi mana mana lalang liverpool yang tak abis abis dgn kulup out tu boleh lah masuk gua tu minggu ni...dipersilakan.


HA HA TESTING 1 2 3...