Skip to main content

ANTARA LAUK AYAM YANG PALING LAZAT DIDUNIA




Sebelum game.....



Habis game......




Akhirnya..... ngangur sudah....










 Yeaaa!! Rise up!!



 Woo!! Betul betul punya rise up!!






Tambah manis lagi.............






Nak tambah manis lagi.............




Aku pon pelik kenapa BR beli player pastu loan kan dorang bersepah sana sini....

Rupanya ni kerja dorang rupanya... Satu gol lagi dari player liverpool  wakaka!!




Hu!! 0-3 jer!! apa barang!!!  0-5 la oi!!



Comments

Popular posts from this blog

ANTARA SKRTEL DAN SEKETUL LAGEND

ANTARA LALANG DAN GUA

Ok Liverpool menang, tapi still tak best gak, semua team pon nak menyibuk menang gak, kecuali team ayam berkokok dah kena sembelih dengan setan, memandangkan ayam dah mampos kena sembelih gua masih ada kekosong skang... jadi mana mana lalang liverpool yang tak abis abis dgn kulup out tu boleh lah masuk gua tu minggu ni...dipersilakan.


HA HA TESTING 1 2 3...