Monday, December 2, 2013

ANTARA TOURE DAN STURRIDGE





Aku sangat menghargai cara Toure meraikan kekecewaan...  Hulk Smash!!



Mungkin lepas ni Owner pasukan lain boleh buat cadangan tukar nama pasukan sebelum jumpa Liverpool

Norwich city mungkin tak sempat, kalau sempat boleh tukar nama jadi Norwich Hawks, West Ham tukar jadi Hammer  United...




Ek leh nak salahkan aku...Nak minta maaf!?... Mintak maaf lah banyak, aku takan mintak maaf pada Liverpool hurgh hurf hurf hurfffff ( gelak orang tua jahat )




Aku kena main untuk England! lebih lebih lagi game penting macam friendly  game ni, yang menentukan mata penentuan untuk England layak ke Piala Dunia. Bukan cakap 15 minit main...bukan bukan...bukan setakat 90 minit!! Bahkan 24 jam main tanpa berhenti pon aku sangup main!...... Apa!!!?  Player lain berhenti main setelah 90 minit..!!.Oh ya..... yang lebih tu pak cik roy suruh aku lari keliling padang sampai cukupkan koata 24 jam.... Ya! Hamba sanggup!!




Yeahhhh Piala Dunia...Aku Datanggggg!!!!




Ape!!! Wekbeck!!!!





hurgh hurf hurf hurfffff ( gelak orang tua jahat )



Extra



Aku ingat iconic figure ni lebih tepat kalau merujuk pada Arsengal wenger yang aku rasa paling hampir dengan ciri ciri Raja Gopal, tapi musim ni dah tak berapa releven, Arsengal wenger dah tak mau pegang peranan sebagai Raja Gopal lagi... mungkin satu orang baru perlu memainkan peranan sebagai Raja Gopal baru di EPL...Siapa yang layak ek?!




1 comments:

Mohammad Yaacob said...

BR mcm lyk... keja dok eksperimen gak 2... he3...