Skip to main content

ANTARA VAN PUSSY DAN ASSAIDI


NIGHTMARE ON OLD STREET part 2



Yeaaa!! Salam satu Malaysia skang kita peneraju liga!!





Bro! Mohon sedar dari mimpi!! Ko bukan pemain Arsengal lagi...ko dah sign kontrak dengan pasukan aku 'Neverwon' kita skang diposisi nombor 5...clear tak!?

Hu!! Apa!!??





Ciiiilllakaaa ko!! Dah berapa kali aku nak bitau ko.... Neverwon tu skang team aku!! 
Ko tu dengan team syaiton yang direjam skang ni!!!








Ishhh!! lupa lagi...bbbaikkk aku blah skang!!





Nanti dulu moyenis!! Betul ker semua yang aku dengar ini...
Katakan ini semuanya dusta!!! Dusta belaka!!!






lekas bitau aku..apakah aku bukan lagi pemain Arsengal??!! Kenapa aku pakai jersey berlambangkan setan ni...bukanya meriam kontot yang biasa aku pakai!?






Baiklah aku beterus terang, ko bukanya lagi pemain Arsengal, ko adalah pemain team Setan Bersatu, kita bukan diposisi 5 skang ni, bahkan lebih tinggi skit nombornya, kita skang di posisi 9... dan aku adalah manager ko...




Alamak...malunya aku!!






Skang aku arahkan ko pergi join anak anak setan yang lain berlatih!!


Hermmfff!! Tak nak....tak bestttttt.....!!





SEMENTARA ITU




Ek leh ko ingat ko sorang jer reti skor... aku pon dah skor ko tau... dua perlawanan berturut turut tu... ko ada!?


4 scorer Liverpool 

OG,
Sucko,
Suarez....

dan....




 







Nah amik ni!!...Bagi balik jersi asal aku!!







Boooooo....osssssss....


Jangan takut... aku suka player britain walaupon ada sikit sikit bau Bob Marley ....


XTRA




Hell...lo! Barcelona.......




Comments

Mohammad Yaacob said…
This comment has been removed by the author.

Popular posts from this blog

ANTARA SKRTEL DAN SEKETUL LAGEND

ANTARA LALANG DAN GUA

Ok Liverpool menang, tapi still tak best gak, semua team pon nak menyibuk menang gak, kecuali team ayam berkokok dah kena sembelih dengan setan, memandangkan ayam dah mampos kena sembelih gua masih ada kekosong skang... jadi mana mana lalang liverpool yang tak abis abis dgn kulup out tu boleh lah masuk gua tu minggu ni...dipersilakan.


HA HA TESTING 1 2 3...