Monday, November 25, 2013

ANTARA LAST MINIT DAN KAD KUNING ( MERAH )




Last minit gol lawan jiran yang kurang ajar!


Last minit gol gak...yang merah tu bukan pasukan setan ek, tu Malaysia F.C




Suarez kena gigit Dracula!! Jangan salahkan dia kalau minggu depan dia gigit orang lak
... Pengadil bagi kat kuning pasal tendangan tu terlalu tepat, kalau tak tepat baru dapat kad merah.




Shrek buat ganguan seksual!




"Sir Alex Fuckgerson ada kat atas nun, kalau ko berani bagi merah, bagi skang aku nak tengok!!"

"Tak...tak berani encik, kad kuning jerrr, boleh ek..."

"Bagus!! kad kuning aku suka, mcm otak aku jugak, kuning!!




Patut lah Joe Allen barcelona mcm slow jer musim ni, pasal original xavi kat liverpool pon main slamber gila jer hu...tak jemu tengok, satu percubaan yang sangat sukar, sikit jer lagi nak masuk...rugi betul...nice try xavi!


4 comments:

zdean said...

Fuckerson ni mana2 stadium dia ada yer.mentang mentang la dh pencen.

Budak Bola said...
This comment has been removed by the author.
Budak Bola said...

Assalamualaikum w.b.t
Saya baru first time buat blog, tapi dah lama berminat nak buat. Salah satu sebab berminat ni sebab saya selalu layan blog encik rabun ni, dari dulu lagi. Kalau boleh nak mintak tolong encik rabun judge blog saya boleh ? Kalau boleh saya ucap terima kasih sangat sangat, kalau tak boleh pun takpe, saya faham, sbb encik rabun pun selalu sibuk. Nama blog saya KuatBola. Terima kasih :) Assalamualaikum

Nazirul Mubin said...

encik rabun suda ada peminat nampak?? haha.. anyway MU jgn disentuh sebab mereka adalah FA England. Double Standard..huh