Sunday, April 24, 2011

ANTARA BERJAYA DAN GAGAL

Maxi  berjaya buat HATRIK


 "Wa cayalah!! Aku suruh ko score sebijik, sampai 3 biji ko score! Tak dapat lah aku nak jual ko musim depan Ha ha ha!"
 Gurau Daglish

"He he he nakal la Bos ni"
balas maxi manja..






Kuyt Berjaya score LAGI

"Perghhh! Apasal aku rasa ko lagi tinggi dari aku ehhh?"
Keluh Carrol pada Kuyt


"Mestilah aku dah selalu score apa....Leading scorer tu...."
balas Kuyt angkuh






Joe Cole Berjaya Score


"Tengok betul tak aku cakap ngan ko ari tu...barang expired tak semestinya tak boleh makan...............Ko faham tak apa aku cakap ni?..............................Ok tak per aku akan buat ampoinment ngan doktor lagi..."
Caragher memberi semangat pada Cole






Setan menang NASIB lagi.....




"Perghh Setan! Gua kene belasah, bukan 3 gol!! 5 Gol tu bro! Aib sungguh Gua! Lu macam mana lak?"

"Aku...Aku menang...."
Jawab Fuckerson ringkas

"Menang! Berapa Gol? 3 Gol ker?"

"1 gol"
Jawab Fuckergson ringkas lagi

"1gol jer bro! minit keberapa score!?"

"83"
Jawab Fuckgerson semakin ringkas


"Perghhh! Nasib tuuu...."





AKHIRNYA Tores berjaya Score

Torres  TENGELAM dikerumi pemain pemain curang




Dalam saat dan ketika semua orang berjaya dan bergembira jangan lah kita lupakan mereka yang sedang berduka






 " Ok mari kutuk aku!!"

Pelawa Cikgu Tadika pada penonton, tak seperti Geng Tadika yang sering melepaskan peluang terbuka, penonton langsong tak melepaskan peluang!!!



Friday, April 22, 2011

ANTARA MEREKA DAN LIVERPOOL

Aquilani


"Woo!!! Hebat eh ko main kat sini, Ok pass! Ko dah layak join Liverpool balik...Pergi main kat sana cepat!!"

"A..aapa.....Tolong lah jangan....Kat sana serius sangat ahhh...sini santai dan nyaman....Aku tak mau balik sana ..pleaseeeeeeee......"






Milan Jovanovic

"Arghhhh!!! Menyesalnya akuuuuu pilih Liverpool!!! Kalau lah aku terima lamaran Barcelona dulu aduhhhhh!!! Menyesalnyaaaaaaaaa!!!!! Uwaaaaaaaaa!"







Caragher

" Tak der yang serius sangat pon...Semuanya masih diposisi yang sama, tak ada yang beralih kedudukan... Perlawanan tempoh hari menentang blackpool memang dah tau akan berlaku kekasaran disana sini... Nasib baik kita seri dan berjaya keluar dari zon penyingkiran...................................
.............................................
.Ok...ok saya tau...........macam ada yang tak kene, saya akan cuba perbaiki ingatan saya secepat mungkin....





Miereles

"Siapa cakap spender basah menjijikan!! Tengok ramai tak peminat aku!!"



Sunday, April 17, 2011

ANTARA MEREKA ADA LIVERPOOL


  "BODOH!! BONGGOK!! BAHLOL!!!!"
Setan Curang tetiba marah tak tentu pasal

"Ko marah aku apahal bodoh! aku kemera man jer..ko tak suka masuk Tv ker?"
Kemera man balas dengan sadisnya

"Aku bukan marah kat ko bodoh! Tapi orang belakang aku ni..Bodoh sungguh!"
Jawab Setan curang dengan marahnya

"Rileks ahhh bro...Treble tak dapat kita masih ada double apa season ni..."
Pujuk Setan slumber sambil memeluk sayang pada Setan Curang.


Keesokan harinya......
Perlawanan penentuan pada Geng Tadika untuk memintas Setan di takhta Liga




"BUARGHHHHH!!!!!!!!"





"YERGHHHHHHHH!!!!!!"







TING! TINGGGG!

Gelangan dibuka

Perlawanan pon dimulakan....




Pendek cerita.....perlawanan berlaku dengan sengitnya...sepak terajang ,cucuk mata, hantuk kepala semua dipraktikan, ramai yang telah injured disana sini...suasana sangat genting



Contoh gambar mereka yang telah dicederakan dengan kejamnya......
Budak tadika menangis sorang sorang....



Kapten lebih kronik...Mujurlah ramai yang membantu YNWA!



Nak dijadikan cerita, Geng Tadika mendapat penalti minit 97!!  Sungguh klasik kemenangan mereka!!?
Terpaksalah mengaku Geng Tadika sunguh magik mendapat kemenangan diminit akhir seperti ini....


Wakil budak tadika


Tapi nanti dulu...Mari aku ceritakan sesuatu ...Geng tadika sedang berhadapan dengan team Liverpool team yang lebih suka buat magik berbanding team dari tadika ni...Dan akhirnya Liverpool bikin double magik score minit 98



wakil Liverpool




Jadi perlawanan tegang ini berakhir dengan seri...Walaupon kita tak menang tapi ternyata Liverpool pulang dengan lebih berseri seri berbanding......



Guru Tadika ni.......

"Musim depan kene carik student baru la nampaknya...." 
Bisik hati Cikgu tadika...sambil layan hobinya...Buang Angin...


kesiannnnn..............

Wednesday, April 13, 2011

ANTARA KELAB BESAR NGAN KELAB TAK BERAPA BESAR


Di JambanTan Runtuh....

"Chelsea are the kind of tem which I like to play against because they motivate me, but they're also the kind of team I want to play for, because they're one of the biggest teams in Europe and they're always fighting for everything."


Hari hari terakhir sebagai seorang Liverpool........




"Selamat tinggal bro! Aku masih kat sini lagi lah jawabnya, kelab yang tak berapa besar ni, pasal aku dah terlanjur cium badge Liverpool jadi aku tak leh gi mana mana lagi...ko lain lah tak pernah cium badge Liverpool..."
Gerrad berkata kata penuh kesedihan

"Oh ya pastikan ko tak cium badge chelsea gak ehhh..."
sambung Gerrad penuh kata kata nasihat



Di JambanTan Runtuh.......




Besi burok akhirnya disambut penuh marah mesra oleh Dropba

"Hai jambu....ramai peminat ko kat sini ehh"




"Aku ada satu benda nak nasihatkan ko...ini kawasan aku..aku dah tanda ngan air kencing aku..ko boleh hidu kalau tak percaya..so jangan tunjuk kerek kat aku...ko bleh amik nempat duduk ko kat bangku simpanan eh!"




Seminggu kemudian....




Celaka punya Anceloteh!! Pasal jersey mat jambu tu lebih laku dari aku,  aku lak yang kene duduk kat bangku simpanan!! Bangsetttt lo!!

Dropba mengomel sorang sorang kebengekan.....



Di Anfield lak.....


"Yeaaa dah ada orang beli besi burok kita ngan harga mahal yeaaaa, jom gi shoping!"





" Mai lah masuk buat macam rumah sendiri"
 Kenny berkata penuh ramah mesra pada player yang baru dia beli kat pasaran terbuka

"Eiii bestnyaaaaaa!"
Suarez sangat teruja menjejak kaki ke Anfield

"Boss.. aku ni injured lagi ni ..tak per ker?" 
Carrol sedikit gundah gulana
"Tak per...take your time... ko mesti score dulu punyalah, sebelum besi burok yang baru aku jual tadi"
jawab Daglish penuh  keyakinan




Satu Hari di Neraka jahanam .....



Ohhhh Ko lah Mat Jambu yang mahal lah sangat konon tu ehhhh....Oi aku nak bitau ko...aku memang selebet, tak jambu macam ko.. ...Tapi Ini pasukan Illuminati!!! Tak ada kelab lebih besar dari kelab Setan Merah ni Tauuuu!!




Akhirnya.....

"Yearghhhhh "

Setan sepet meraikan jaringan kemenangan nya kesetanan....





Disatu sudut yang lain........


"Uwaaaaa kalah lagii ...assikkkk kalah jerrrr ngan dorang ni awwwww waaaaa"

pencurang sejati menangis kekalahan..

"Jangan menangis...Jangan menangis..kalau ko menangis aku pon ikut menangis...huuu"
Kapten curang cuba memujuk





Disaat itu.....tiba tiba si besi burok tersedar dari lamunan...


"Eiiiii Kalah lagi!!!! Team apa ni!?????"




"Iyekkkkk!!!!"

Beginilah akhirnya nasib seorang besi buroookkkkkk.....
maka tamatlah kisah si besi burok.....

 
 
 
 
Cerita di Anfield......


"Boss!! Aku  Score Bosss!!! Aku dah tak injured lagi!""
Carroll penuh kegirangan...

"Bagus lah..kita menang 3-0..dan, ko menang 2-0!"
Daglish tiba tiba berfalsafah

"2-0???"
Carol keheranan, tapi mood masih gembira lagi

"AC9 2- Besi burok 0!"

Jawab Daglish simplistik!



Thursday, April 7, 2011

ANTARA YANG BUNGKOS DAN YANG BELUM BUNGKOS!



"Wopssss!! Wosppp!! Lu ni pehal belum main dah tergolek, tengok gua steady jer "
Joe Cole besandiwara pada Karikagos


Akhirnya seperti dipraktik ketika latihan Karikagos tergolek golek 


Dan akibatnya Karikagos membuatkan Liverpool Bungkos!





 Minggu lepas banyak team besar bungkos







Geng Tadika membungkos diri





Team Curang akhirnya kantoi  dan terbungkos



Team Ayam berkokok gak bungkos




Jadi ada satu team yang tak bungkos mari tengok cerita team yang belom bungkos ni








"Oi reff ko ni biar betul dah dua penalti ni, kita dah kene tinggal dua kosong ni...ingat!.... Fuckgeson kat sana tu tengah perati kan ko ni"

ugut geng setan

"Rileks ahh aku ni reff england lah, apa korang nak takut hehehe"
kata kata reff akhirnya menyejukan hati para gerombolan setan






"Ohhh main kasar ehh nah kad kuning rasakan pembalasan ko!"
Reff purak purak tegas

 
"Oit Reff!! Ko ni tak sekolah ker?.last defander tu..kasi merah lah! Penat jer aku jatuh tadi!!"


"Aku salah ker!? Aku pon jatuh sekali tau..sakit gak apa!!"
Simanja Vidic membeking diri 





"Aku tak sekolah ker, ko yang tak sekolah!? Ko tak nampak penjaga gol tu!!...dia lah last defander!!!"

 Reff memandaikan dirinya





Belum bungkos!!!


Patutlah!







"Adoi sakit tu...bagi lah penalti reff!"

"cayalah bro, walaupon aku tak bagi penalti kat ko, pasal lakonan ko tak best! Tapi jangan takut, aku juga pemuja setan, jangan harap aku nak bagi penalti kat team curang walaupon tulang kaki dorang tercabut kene bentes..hmmmm!"




belum bungkos




Patutlah............