Thursday, April 7, 2011

ANTARA YANG BUNGKOS DAN YANG BELUM BUNGKOS!



"Wopssss!! Wosppp!! Lu ni pehal belum main dah tergolek, tengok gua steady jer "
Joe Cole besandiwara pada Karikagos


Akhirnya seperti dipraktik ketika latihan Karikagos tergolek golek 


Dan akibatnya Karikagos membuatkan Liverpool Bungkos!





 Minggu lepas banyak team besar bungkos







Geng Tadika membungkos diri





Team Curang akhirnya kantoi  dan terbungkos



Team Ayam berkokok gak bungkos




Jadi ada satu team yang tak bungkos mari tengok cerita team yang belom bungkos ni








"Oi reff ko ni biar betul dah dua penalti ni, kita dah kene tinggal dua kosong ni...ingat!.... Fuckgeson kat sana tu tengah perati kan ko ni"

ugut geng setan

"Rileks ahh aku ni reff england lah, apa korang nak takut hehehe"
kata kata reff akhirnya menyejukan hati para gerombolan setan






"Ohhh main kasar ehh nah kad kuning rasakan pembalasan ko!"
Reff purak purak tegas

 
"Oit Reff!! Ko ni tak sekolah ker?.last defander tu..kasi merah lah! Penat jer aku jatuh tadi!!"


"Aku salah ker!? Aku pon jatuh sekali tau..sakit gak apa!!"
Simanja Vidic membeking diri 





"Aku tak sekolah ker, ko yang tak sekolah!? Ko tak nampak penjaga gol tu!!...dia lah last defander!!!"

 Reff memandaikan dirinya





Belum bungkos!!!


Patutlah!







"Adoi sakit tu...bagi lah penalti reff!"

"cayalah bro, walaupon aku tak bagi penalti kat ko, pasal lakonan ko tak best! Tapi jangan takut, aku juga pemuja setan, jangan harap aku nak bagi penalti kat team curang walaupon tulang kaki dorang tercabut kene bentes..hmmmm!"




belum bungkos




Patutlah............

1 comments:

Erry said...

belum bungkus... haha