Sunday, April 24, 2011

ANTARA BERJAYA DAN GAGAL

Maxi  berjaya buat HATRIK


 "Wa cayalah!! Aku suruh ko score sebijik, sampai 3 biji ko score! Tak dapat lah aku nak jual ko musim depan Ha ha ha!"
 Gurau Daglish

"He he he nakal la Bos ni"
balas maxi manja..






Kuyt Berjaya score LAGI

"Perghhh! Apasal aku rasa ko lagi tinggi dari aku ehhh?"
Keluh Carrol pada Kuyt


"Mestilah aku dah selalu score apa....Leading scorer tu...."
balas Kuyt angkuh






Joe Cole Berjaya Score


"Tengok betul tak aku cakap ngan ko ari tu...barang expired tak semestinya tak boleh makan...............Ko faham tak apa aku cakap ni?..............................Ok tak per aku akan buat ampoinment ngan doktor lagi..."
Caragher memberi semangat pada Cole






Setan menang NASIB lagi.....




"Perghh Setan! Gua kene belasah, bukan 3 gol!! 5 Gol tu bro! Aib sungguh Gua! Lu macam mana lak?"

"Aku...Aku menang...."
Jawab Fuckerson ringkas

"Menang! Berapa Gol? 3 Gol ker?"

"1 gol"
Jawab Fuckergson ringkas lagi

"1gol jer bro! minit keberapa score!?"

"83"
Jawab Fuckgerson semakin ringkas


"Perghhh! Nasib tuuu...."





AKHIRNYA Tores berjaya Score

Torres  TENGELAM dikerumi pemain pemain curang




Dalam saat dan ketika semua orang berjaya dan bergembira jangan lah kita lupakan mereka yang sedang berduka






 " Ok mari kutuk aku!!"

Pelawa Cikgu Tadika pada penonton, tak seperti Geng Tadika yang sering melepaskan peluang terbuka, penonton langsong tak melepaskan peluang!!!



7 comments:

Hafizudin Hashim said...

"ok..mari kutuk aku"..hahahahahaha..terbaik lah..=DD

jilah said...

ko memang terbaek la bro..
p.s: secara jujur aku tak suka
team2 lain kecuali REDS, cuma aku harap si Tadika dpt juara liga season ni coz:
1. aku x suka si setan dpt jadi juara coz diorg akan dpt juara yg kali ke 19 (lebih 1 dari kita) tapi kita still leading dlm juara eropah ( 5 kali),
2. aku x suka juga si curang dpt coz aku bengang giler si toreh tu, so kalau tak dpt juara
(sampai bila2 la) it serve him right!!dah la si toreh ni kutuk lagi REDS baru2 ni!
so..conclusion tinggal si tadika jerla (tapi diorg pun kalah lwn dgn si Bolton smlm)
Harap2 next season REDS akan dapat jadi juara liga yg ke-19.YNWA!

RABUN said...

hafizudin: memang patut kene kutuk hehe

Jilah: Arsenal sudah comfirm bungkus...nak tak nak tinggal chelsea jer....tapi tak kisah pon si setan menang..apa la sangat lebih satu jer kejuaraan, musim depan kita juara liga apa hehehe

Anonymous said...

kita tgk sape yg juara.,,last2 chelsea dpt trofi..,,dari segi matematik chelsea masih bernyawa lagi

kasut said...

terbaik bila part cole sumbat goal..hak2

Liverpool's77 said...

http://www.espnstar.com/bplplayer/ Click this link and vote Luis Suarez and Pepe Reina as the bpl player of the season :)) What you all waiting for ??? Vote them NOW !!!

Sori geng 'ter'speaking lak hehe

Muhammad Ichsan said...

nice bro!!!
-YNWA