Sunday, April 17, 2011

ANTARA MEREKA ADA LIVERPOOL


  "BODOH!! BONGGOK!! BAHLOL!!!!"
Setan Curang tetiba marah tak tentu pasal

"Ko marah aku apahal bodoh! aku kemera man jer..ko tak suka masuk Tv ker?"
Kemera man balas dengan sadisnya

"Aku bukan marah kat ko bodoh! Tapi orang belakang aku ni..Bodoh sungguh!"
Jawab Setan curang dengan marahnya

"Rileks ahhh bro...Treble tak dapat kita masih ada double apa season ni..."
Pujuk Setan slumber sambil memeluk sayang pada Setan Curang.


Keesokan harinya......
Perlawanan penentuan pada Geng Tadika untuk memintas Setan di takhta Liga




"BUARGHHHHH!!!!!!!!"





"YERGHHHHHHHH!!!!!!"







TING! TINGGGG!

Gelangan dibuka

Perlawanan pon dimulakan....




Pendek cerita.....perlawanan berlaku dengan sengitnya...sepak terajang ,cucuk mata, hantuk kepala semua dipraktikan, ramai yang telah injured disana sini...suasana sangat genting



Contoh gambar mereka yang telah dicederakan dengan kejamnya......
Budak tadika menangis sorang sorang....



Kapten lebih kronik...Mujurlah ramai yang membantu YNWA!



Nak dijadikan cerita, Geng Tadika mendapat penalti minit 97!!  Sungguh klasik kemenangan mereka!!?
Terpaksalah mengaku Geng Tadika sunguh magik mendapat kemenangan diminit akhir seperti ini....


Wakil budak tadika


Tapi nanti dulu...Mari aku ceritakan sesuatu ...Geng tadika sedang berhadapan dengan team Liverpool team yang lebih suka buat magik berbanding team dari tadika ni...Dan akhirnya Liverpool bikin double magik score minit 98



wakil Liverpool




Jadi perlawanan tegang ini berakhir dengan seri...Walaupon kita tak menang tapi ternyata Liverpool pulang dengan lebih berseri seri berbanding......



Guru Tadika ni.......

"Musim depan kene carik student baru la nampaknya...." 
Bisik hati Cikgu tadika...sambil layan hobinya...Buang Angin...


kesiannnnn..............

8 comments:

Anonymous said...

hehe..

Filippo said...

Wisel penamat arsenal vs liverpool <-- klik

Anonymous said...

asal kurang ajar sgt fan liverpool? patut ar makin ramai anti lpool. fans perangai kurang ajar nk mampus. takde sportsmanship ke?

jilah said...

YNWA! Aku teringat lah pulak keajaiban Istabul 2005..Liverpool memang magic!p.s: ni kan blog utk fan REDS sahaja, apersal ader yg dengki????

fir dark oz said...

ceh yang komen anonymous ni da la nama pun tak dak..nyibuk je..dah nama blog fan liverpool..takkan nak puji menggunung team lain plak..ape ke budus nyer komplen la..haha teruskan post2 menarik ko rabun merah..aku suka..kami semua suka yg tak suka tu ko delete je org2 tak da nama yg komen2 tu tka pun kite wat tak tau ja..kita semua..the reds!! YNWA!!! :) hahaha

Crows Anfield said...

aik ada jgk fan team lain baca blog ni.. jap2 aku teka dia fan team mn ek..
team tadika?? sbb bdk tadika blm pandai membaca jd dia masuk jak mn2 blog.. cari ilmu la katakan..
team setan?? da xheran pn sbb setan ada d mana2..
team chelshit?? ermmmmm.. buta warna ek?? blog ni kaler merah ok bkn biru..
*p/s rabun merah ko mmg terbaik.. ^_^

Syaza Latif. said...

tah anonymous nie, tak kan nak puji team lain pulak. =..=


YNWA.

adeputra said...

kah..kah..kah