Friday, April 22, 2011

ANTARA MEREKA DAN LIVERPOOL

Aquilani


"Woo!!! Hebat eh ko main kat sini, Ok pass! Ko dah layak join Liverpool balik...Pergi main kat sana cepat!!"

"A..aapa.....Tolong lah jangan....Kat sana serius sangat ahhh...sini santai dan nyaman....Aku tak mau balik sana ..pleaseeeeeeee......"






Milan Jovanovic

"Arghhhh!!! Menyesalnya akuuuuu pilih Liverpool!!! Kalau lah aku terima lamaran Barcelona dulu aduhhhhh!!! Menyesalnyaaaaaaaaa!!!!! Uwaaaaaaaaa!"







Caragher

" Tak der yang serius sangat pon...Semuanya masih diposisi yang sama, tak ada yang beralih kedudukan... Perlawanan tempoh hari menentang blackpool memang dah tau akan berlaku kekasaran disana sini... Nasib baik kita seri dan berjaya keluar dari zon penyingkiran...................................
.............................................
.Ok...ok saya tau...........macam ada yang tak kene, saya akan cuba perbaiki ingatan saya secepat mungkin....





Miereles

"Siapa cakap spender basah menjijikan!! Tengok ramai tak peminat aku!!"



2 comments:

Liverpool's77 said...

http://www.espnstar.com/bplplayer/ Click this link and vote Luis Suarez and Pepe Reina as the bpl player of the season :)) What you all waiting for ??? Vote them NOW !!!

Liverpool's77 said...

Bro Rabun.. Tolong sebarkan skali message nih sebab aku taknak van der sar ngan berbatov menang bpl player of the season... Thanks.. YNWA !