Monday, May 30, 2011

ANTARA LIVERPOOL DAN BARCELONA



Ini Liverpool





Ini Barcelona






Memang berbeza ...Bercelona dipuncak kegemilangan mereka...dan Liverpool di zaman gelap


cuma satu persamaan dua dua kelab ini ialah











Sorry tak der gambar Barcelona angkat piala....








Sebagai gantinya cuma ada sedikit gambar kenang kenangan........





Pemain Barcelona bergambar bersama PEMAIN Setan Merah sebelum perlawanan....











Read More...

Sunday, May 15, 2011

ANTARA AYAM DAN BURUNG!

"Woooo Bahaya!! Liverpool seperti sedang menuju ke Eropah! Lekas hantar pahlawan kita menyekat mereka!!!"




"Tak perlu Tuan risau, tak perlu sepasukan tentera setan pon, Aku sorang boleh laksanakan tugas itu...Tapi kali ni aku gunakan tektik yang baru beserta teknik yang lama pasti mereka akan tewas!!..."




"Lekas masuk kepadang!!"

Bukan bukanya kepada pasukan ayam berkokok senja...tetapi pada!




"Jeng jenggg jenggggg!!!!"

Tektik menghantar suwey!

 Nampaknya Johnson antara mereka yang terpandang alat suwey itu...mungkin Flanagan lebih dasyat terkena impaknya..mungkin teruja dengan lambaian sihir yang melambung lambung itu!!!




"OH! Tektik kotor!! Sakit mata aku!!"

setelah terkena sihir yang mengejutkan itu Daglish menjadi lebih pendiam dan kuat termenung di tepi padang...




"Ok skang masanya untuk mengunakan tektik lama!"





"Apa lagi, penalti lah!!"





"Ok Tuan Tugas Selesai!!! Kalau ada game penting lagi panggil la aku hahahah!!!"




"Blow job! eh silap Good Job! Good Job Coward Webb!"






Sebagai penghargaan Coward Webb dengan khidmat cemerlangnya..Dia di anugerahkan pingat Illuminati peringkat ker 19!!.. Dan terus berkhidmat sekurang kurangnya untuk 3 tahun lagi! Dan seperti Tuanya yang sering memecah rekod dia juga pasti memecah rekod penalti yang mana mana refree di Britian tidak akan mampu tandingi!




"Bro nampaknya aku akan ker Eropah hahah!"

"Tak per la pergi lah... Musim depan korang turun lagi satu anak tangga"
Daglish jawab dengan sangat berhemah





SETELAH PERLAWANAN.....


Tewas di Anfield, terkeluar dari saringan eropah!!!....Apa ada hal....kita bukan terkeluar dari liga macam penyokong setan harapkan dulu.... hahaha!!

Sakit hati....tak per mari sejuk kan hati dan minda ngan gambar kekeluargaan ni..







YNWA!


Mana Kenny Daglish!?




Ada sikit skit  lagi sakit mata.......




Read More...

ANTARA 18 dan 19

DI STADIUM....

"OWHH! Kemek! Apa adahal banyak lagi kat kabinet apa, Hahahahahaha!"
Setan kememeh, bergembira sakan bersama sama ngan gengnya.


Akhirnya Geng Setan bergembira dan merai kejayaanya membelasah blackburn 1-1 dalam keadaan win win situasion ngan Blackburn yang dah haram jauh berbeza ngan era Daglish dulu haha!


DISANA SINI......


"Nyanyi ...nyanyiiiii  lagi ramai ramai untuk aku hahahahahahahaah!!!!"

Suasana riang seperti bergembiranya umat ketika meraikan hari raya...maka kedengaran disana sini lagu glory glory to the hell mereka yang famous mamous itu.....



DI AVATAR, DIWALLPAPER,  DAN SEUMPAMANYA...........

 Penyokong setan dah tak taksub ngan nombor 7 lagi dahhh...Skang dimana mana semuanya bercerita tentang nombor 19, habis semua ditukarnya jadi nombor19.....



Antara Fuckergson dan Daglish


"Wei Raja Liverpool ko apa adaaaaa broo! Tengok aku lah Lagend sebenar...Ko bleh chalange aku ker!? Keh keh! Keh!"
Bapak setan ejek sinis.....

Disana sini bercerita dengan rekod pecah sambil mengatakan semuanya tewas ditangan bapak setan bernama Fuckergson ini.....


Haha! baiklah aku tolong jawab...mungkin Daglish tak boleh atasi rekod Fuckergson...Tapi masih boleh jadi ....  Belum tahap mustahil, at least kalau boleh merapatkan jurang itu juga boleh jadi..  ...  Kalau Daglish panjang umur lagi lah....

Tapi ada satu benda yang mustahil Fuckergson lakukan yang telah Daglish lakukan....








Pegang Piala sebagai seorang pemain bola




bersama Liverpool



Bersama Blackburn

Juara Liga Ingeris ( bukan liga scotland k...) Pengurus dengan dua pasukan yang berbeza......


OWHHH Liverpool sejarahhhh lagiiii....ishhh ishhhh!!


Yup! Ada sejarah boleh dicipta, Ada sejarah boleh diulang...tapi ada yang tak boleh diulang lagi.....



Read More...

Tuesday, May 10, 2011

ANTARA KISAH YANG MENARIK!!

KISAH GENG BAS SEKOLAH

 
"Aik!? Ko pon naik bas sekolah sama ngan aku ker!!?"

"Yer la kan...seronoknyaaaaa!!"






"ADUH! Sakit jantung aku! Berdegup laju giler!!"
Guru Tadika menjerit kesakitan penuh kekecewaan

"Jangan takut biar aku tolong tekan kan jantung ko!"
Guru sandaran cuba membantu .....

"ADUH!  Bertambah Sakitlah Bodoh!"
Jerit Guru tadika makin kuat





KISAH  PASUKAN AYAM BERKOKOK SENJA


"Sekali lagi aku tanya korang semua baik baik! Ada nampak macam orang bodoh ker muka aku ni ha!!!?




"Woopsssssssssss!!!!"




"Wuuuuu  huuuuu ....Maafkan aku...Aku bodoh bukan sengaja...wuuuuuuuuuu...."






"Bodohhhhhhhhhhhh!!!!!!......"






KISAH NERAKA JAHANAM




"Woi apa ni Coward!? kata Geng! Bagi lah penalti! Dah dekat sepuluh kali dah ni!??"
Setan Shrek tak puas hati .....

"Syyyyyy!!!! Diam lah ngok! Korang tengah leading kan, buat tak tau sudah ler! Dorang bukan bleh skor pon! Kang aku bagi banyak banyak kang dorang tibai aku lak!!"
Coward Web memujuk rayu Setan Sherk



Nak dipendekan cerita yang membosan kan ni....Akhir manusia sejagat gagal menewaskan Setan dari terus menerajui dunia...Oleh sebab piala tak bawak sekali masa game ni...Jadi sebagai gantinya dorang usung benda ni...







"Apalagii!!! Sembahhhh sembahhhhhh!"

Hu seram lah plakkk! Tukar dialog ahhhh
"Apalagi!!!!! Hormatttttt Hormatttttttttttt!!!!!!





Setan Sherk menunjukan tanda Sembah opssss Hormat yang lebih fanatik!

"Hormat .....Hormatttttt!!"






"Ceh Penat jer ikut jalan shortcut!!!
Pencurang Jambu terus layan blues sorang sorang.....




KISAH PALING BEST!!

Piala CL nak tengok Liverpool main.... mungkin piala ni dah rindu ngan Liverpool,  Pasal dia rasa amat popular kalau Liverpool yang menang dan mendakapnya...

Setuju tak??
Apa tak setuju????

Pegi mampos ngan korang buarghahahahaahh!!!!!




"Wahhhh Gua dah jadi Raja Hatrik Buarghahahaaaa!!!!"








"Gila lah lu Kuyt, tak payah penalti tuuuu score!!!!"
Gurau member  member Liverpool

"Ha haaa! Cilaka la lu orang, puji bunyi macam keji jer hahaha!"
kuyt balas gurua penuh kemanjaan....





"Hikmat tendangan sekelip mata!! nahhh amik 5 bijik sudahhhh!"





APA!!! 5 Gol!!!!! Besar!! Besar!!!! Punya kemaluan Woooooo!!!!!!!








Read More...

Sunday, May 1, 2011

ANTARA BERJAYA DAN GAGAL part 2

DIJAMBATAN RUNTUH



"Ko tengok muka aku baik baik!! Ada macam muka orang bodoh ker!!!??"



"WooopSSSSS!!!






"BODOHHHH!!!!!"




"He heeee Bos betul...Skang saya baru saya percaya....."





DI ANFIELD

Ek lehhh apa ada hal!!! Senang senang kene lauk apa! He He heeeeee!!

Gelak Alan pedu penuh keyakinan!




Nah amik satu!!

Pemain yang paling lambat panas...skang dah panas dah!




Nah amik ko dua!!

Kuyt penjaring ( p)  terbanyak Liverpool







Nah amik ko tiga!!!

Suarez pemain Liverpool paling banyak muslihat...yang ini hikmat tendangan tanpa bola!!!




3-0!! Cukup!!?......Cukuplah tu janji dapat 3 mata..kang orang cakap tamak lak....


Alan Pedu akhirnya TerKedu!!

"Sial!! Aku dah tersilap! Aku ingatkan tengah lawan Blackpool tadi cheh!!"




Sebelum perlawanan

Provokasi manja manja gitu dari penyokong kuda laut berbelang hitam putih!




Selepas perlawanan


"Dee, biarlah beribu penyokong mengutuk ko...aku masih sayangkan ko, rinduuu siot ngan ko"

"Ton jom lah ikut aku, kita main sama sama kat Liverpool ek...."




AKHIRNYA LIVERPOOL NAIK NO 5!!

Jom naik!!!!




Nun di Laman Tadika.....



Simanja Vidic memain peranan sebagai keeper sandaran......





" Itu bukan handball...itu finggerball.... jadi tak payah penalti lah....
 hujah linesman penuh yakin

Jadi apa lagi, Fuckergson pon sangat sangat setuju!!!
"Betul...Betullll ....Betullll!!"



Tapi apakan daya kali ini budak budak tadika sudah kembali matang!!



"Yeargh!!!! dah boleh masuk darjah satu!!!!"



Refree tak boleh tolong lagi....

Keeper pon tak boleh buat apa apa lagi....


"Bodoh!!! Kenapa ko tak tahan bola tadi!!!"


"Sorry...sorry lahhh aku dah tua...maafkan lah aku..."
Van Ter Sa Sar lagi......



DAN AKHIRNYA!!!!

"ERMFFGHHH!!!!!!!"



Read More...