Tuesday, May 10, 2011

ANTARA KISAH YANG MENARIK!!

KISAH GENG BAS SEKOLAH

 
"Aik!? Ko pon naik bas sekolah sama ngan aku ker!!?"

"Yer la kan...seronoknyaaaaa!!"






"ADUH! Sakit jantung aku! Berdegup laju giler!!"
Guru Tadika menjerit kesakitan penuh kekecewaan

"Jangan takut biar aku tolong tekan kan jantung ko!"
Guru sandaran cuba membantu .....

"ADUH!  Bertambah Sakitlah Bodoh!"
Jerit Guru tadika makin kuat





KISAH  PASUKAN AYAM BERKOKOK SENJA


"Sekali lagi aku tanya korang semua baik baik! Ada nampak macam orang bodoh ker muka aku ni ha!!!?




"Woopsssssssssss!!!!"




"Wuuuuu  huuuuu ....Maafkan aku...Aku bodoh bukan sengaja...wuuuuuuuuuu...."






"Bodohhhhhhhhhhhh!!!!!!......"






KISAH NERAKA JAHANAM




"Woi apa ni Coward!? kata Geng! Bagi lah penalti! Dah dekat sepuluh kali dah ni!??"
Setan Shrek tak puas hati .....

"Syyyyyy!!!! Diam lah ngok! Korang tengah leading kan, buat tak tau sudah ler! Dorang bukan bleh skor pon! Kang aku bagi banyak banyak kang dorang tibai aku lak!!"
Coward Web memujuk rayu Setan Sherk



Nak dipendekan cerita yang membosan kan ni....Akhir manusia sejagat gagal menewaskan Setan dari terus menerajui dunia...Oleh sebab piala tak bawak sekali masa game ni...Jadi sebagai gantinya dorang usung benda ni...







"Apalagii!!! Sembahhhh sembahhhhhh!"

Hu seram lah plakkk! Tukar dialog ahhhh
"Apalagi!!!!! Hormatttttt Hormatttttttttttt!!!!!!





Setan Sherk menunjukan tanda Sembah opssss Hormat yang lebih fanatik!

"Hormat .....Hormatttttt!!"






"Ceh Penat jer ikut jalan shortcut!!!
Pencurang Jambu terus layan blues sorang sorang.....




KISAH PALING BEST!!

Piala CL nak tengok Liverpool main.... mungkin piala ni dah rindu ngan Liverpool,  Pasal dia rasa amat popular kalau Liverpool yang menang dan mendakapnya...

Setuju tak??
Apa tak setuju????

Pegi mampos ngan korang buarghahahahaahh!!!!!




"Wahhhh Gua dah jadi Raja Hatrik Buarghahahaaaa!!!!"








"Gila lah lu Kuyt, tak payah penalti tuuuu score!!!!"
Gurau member  member Liverpool

"Ha haaa! Cilaka la lu orang, puji bunyi macam keji jer hahaha!"
kuyt balas gurua penuh kemanjaan....





"Hikmat tendangan sekelip mata!! nahhh amik 5 bijik sudahhhh!"





APA!!! 5 Gol!!!!! Besar!! Besar!!!! Punya kemaluan Woooooo!!!!!!!








5 comments:

Anonymous said...

hahaha, layan siot, nice entri :D

pokdin said...

hahha...

nub said...

hahaha. setann, hangpa tunggu kebangkitan burung Kop season depan!!

gamuhu said...

wahahaha...like like like like like like like

mabk.abubakar said...

you never walk alone..