Sunday, May 15, 2011

ANTARA 18 dan 19

DI STADIUM....

"OWHH! Kemek! Apa adahal banyak lagi kat kabinet apa, Hahahahahaha!"
Setan kememeh, bergembira sakan bersama sama ngan gengnya.


Akhirnya Geng Setan bergembira dan merai kejayaanya membelasah blackburn 1-1 dalam keadaan win win situasion ngan Blackburn yang dah haram jauh berbeza ngan era Daglish dulu haha!


DISANA SINI......


"Nyanyi ...nyanyiiiii  lagi ramai ramai untuk aku hahahahahahahaah!!!!"

Suasana riang seperti bergembiranya umat ketika meraikan hari raya...maka kedengaran disana sini lagu glory glory to the hell mereka yang famous mamous itu.....



DI AVATAR, DIWALLPAPER,  DAN SEUMPAMANYA...........

 Penyokong setan dah tak taksub ngan nombor 7 lagi dahhh...Skang dimana mana semuanya bercerita tentang nombor 19, habis semua ditukarnya jadi nombor19.....



Antara Fuckergson dan Daglish


"Wei Raja Liverpool ko apa adaaaaa broo! Tengok aku lah Lagend sebenar...Ko bleh chalange aku ker!? Keh keh! Keh!"
Bapak setan ejek sinis.....

Disana sini bercerita dengan rekod pecah sambil mengatakan semuanya tewas ditangan bapak setan bernama Fuckergson ini.....


Haha! baiklah aku tolong jawab...mungkin Daglish tak boleh atasi rekod Fuckergson...Tapi masih boleh jadi ....  Belum tahap mustahil, at least kalau boleh merapatkan jurang itu juga boleh jadi..  ...  Kalau Daglish panjang umur lagi lah....

Tapi ada satu benda yang mustahil Fuckergson lakukan yang telah Daglish lakukan....








Pegang Piala sebagai seorang pemain bola




bersama Liverpool



Bersama Blackburn

Juara Liga Ingeris ( bukan liga scotland k...) Pengurus dengan dua pasukan yang berbeza......


OWHHH Liverpool sejarahhhh lagiiii....ishhh ishhhh!!


Yup! Ada sejarah boleh dicipta, Ada sejarah boleh diulang...tapi ada yang tak boleh diulang lagi.....



5 comments:

raja merseyside said...

terbaik hak3

jilah said...

bro, tolong buat citer pasai si Howard Webb...aku benggang giler dgn mamat sekor tu...dia boleh bagi penalti kat si ayam tu tapi kat kita, tak bagi pulak (mase Kuyt dijatuhkan, 1st half)...patutla si fergie SUKA GILER ngan SI HOWARD WEBB ni...p.s: Betul kata BABEL!YNWA!

Syaza Latif. said...

man of the match today; howard webb =,=

nub said...

nak sampai 19 mau tercirit jugak depa tuh. next season boleh jaa bagi sama balik..

azfar hranica said...

sepanjang 28 tahun 1977- 2005 liverpool dah menang 5 uefa champions league tapi si tua bangka tu (alex ferguson)hanya menang 2 kali je dlm tempoh 26 tahun di man utd & man utd dlm tempoh 41 tahun 1967 - 2008 hanya menang 3 kali je uefa champions league. not so strong la!!!