Sunday, May 15, 2011

ANTARA AYAM DAN BURUNG!

"Woooo Bahaya!! Liverpool seperti sedang menuju ke Eropah! Lekas hantar pahlawan kita menyekat mereka!!!"




"Tak perlu Tuan risau, tak perlu sepasukan tentera setan pon, Aku sorang boleh laksanakan tugas itu...Tapi kali ni aku gunakan tektik yang baru beserta teknik yang lama pasti mereka akan tewas!!..."




"Lekas masuk kepadang!!"

Bukan bukanya kepada pasukan ayam berkokok senja...tetapi pada!




"Jeng jenggg jenggggg!!!!"

Tektik menghantar suwey!

 Nampaknya Johnson antara mereka yang terpandang alat suwey itu...mungkin Flanagan lebih dasyat terkena impaknya..mungkin teruja dengan lambaian sihir yang melambung lambung itu!!!




"OH! Tektik kotor!! Sakit mata aku!!"

setelah terkena sihir yang mengejutkan itu Daglish menjadi lebih pendiam dan kuat termenung di tepi padang...




"Ok skang masanya untuk mengunakan tektik lama!"





"Apa lagi, penalti lah!!"





"Ok Tuan Tugas Selesai!!! Kalau ada game penting lagi panggil la aku hahahah!!!"




"Blow job! eh silap Good Job! Good Job Coward Webb!"






Sebagai penghargaan Coward Webb dengan khidmat cemerlangnya..Dia di anugerahkan pingat Illuminati peringkat ker 19!!.. Dan terus berkhidmat sekurang kurangnya untuk 3 tahun lagi! Dan seperti Tuanya yang sering memecah rekod dia juga pasti memecah rekod penalti yang mana mana refree di Britian tidak akan mampu tandingi!




"Bro nampaknya aku akan ker Eropah hahah!"

"Tak per la pergi lah... Musim depan korang turun lagi satu anak tangga"
Daglish jawab dengan sangat berhemah





SETELAH PERLAWANAN.....


Tewas di Anfield, terkeluar dari saringan eropah!!!....Apa ada hal....kita bukan terkeluar dari liga macam penyokong setan harapkan dulu.... hahaha!!

Sakit hati....tak per mari sejuk kan hati dan minda ngan gambar kekeluargaan ni..







YNWA!


Mana Kenny Daglish!?




Ada sikit skit  lagi sakit mata.......




10 comments:

raja merseyside said...

errr cmna nak bagi dpt pingat illuminati tuu haaa???aku berminat laaa hak3

Anonymous said...

ha3...terbaek..YNWA!!!

jilah said...

hahaha...terbaek! Thanks bro.Sejuk hati aku ckit setelah smlman mengutuk si ahli setan no-12 tu..
Apa2 pun, we still learn something...
1. Pentingnya peranan si Raul
2. Carroll & Suarez tak 'clik' lagi as 2 striker yg bergandingan bsama (Carroll cam tak fit jer)
3. Pihak lawan suka mengapi2kan si Suarez (depa tau Suarez ni blh thn gak angin barannya)
4. Kelemahan REDS yg ketara, diorg control abih si suarez...REDS kena show off lagi pemain yg blh jadi 'arkitek' attack.
5. Jgn bagi team lawan jaringkan GOL dulu...biar REDS buat dulu.
DAN YG TERAMAT PENTING
6. Fikir cara bodek si Howard Webb tu supaya SAYANG lebih kat REDS ni.
p.s: aku bkn x boleh terima "Lost", gol pertama si ayam tu cantik..BUT gol ke2..penalti yg x patut diberi! and yg obvious, apa yg si ayam buat tak per..(tak da card pun) kalau REDS buat...jengjeng2 dpt yellow card..aku dah suspen gak smlm, kot2kang REDS dpt Red card lah pulak..
p.s: think +ve, maybe x europa pun x pa..yg penting dpt menang LIGA EPL tu!!YNWA!

taming sari said...

kalu kita bunuh howard webb ni sume fan liverpool dpt pahala

Anonymous said...

liverpool xdpt ke europa ok apa, less risk utk injury, drpd bg suarez n andy khairul kite injured, silap2 xleh capai mtlamat nk title 19 thun dpan

hadzeri said...

xpe2 next season ade lg..pembelian Suarez x rugi..die main mmg superb..Torres??? lantak la ko torres nk sgt ke Chelsea..Chelsea bukan baguih mane pun..

Anonymous said...

The Premier-ship is the only ship that can never and will never berth in Liverpool.

soooooour said...

GGMU...

Caed Vengeance said...

hahaha. sumpah lawak. dah boleh jadi pengarah filem ni. gila best. masuk akal walaupun tak masuk akal. yeah. YNWA!

cantona79 said...

History Channel astro 555