Wednesday, November 30, 2011

ANTARA LALUAN MUDAH DAN SUKAR






Dah agak dah..... Slot booking untuk pasukan Setan terus ke perlawanan Akhir dengan jayanya





Malangnya dah tesungkur la plak

Nampaknya FA England  dah tak mampu nak tolong lagi bab ni... lain cup boleh try tolong lagi eh....


Read More...

Tuesday, November 29, 2011

ANTARA SEKALI DAN DUA KALI KALAH









"Jangan lah risau bro kita sama sama tumpul"
carrol beramah mesra dengan pencurang jambu


"Ya sama tumpul! Betul tu!....Tapi sekurang kurangnya aku berada di kelab yang lebih besar"
Pencurang Jambu membalas dengan lebih mesra




Dejavu!! Pasukan yang lebih besar dari Liverpool ini akan kene titik dulu.....dan dititik oleh Maxi.... lepas ni Pasukan curang mesti lebih takutkan Maxi dari Messi kah kahhhh!!!





"Dushh!!! Amik ko sebijik!!!"



" Opsss berkabung beb!!!  Kalo speed idup lagi pasti dia bangga dengan persembahan aku ni hermmm..."





 Tapi mereka boleh celebrate
"Yaehhh ni lagi best dari Cium Kemera!!"





Nak tambah best lagi....

"Wahhh.... ingat kan Carrol tadi rupanya ko ehh kelly!!"
gurau Lucas masa lutut tengah elok lagi....




"Abis lahhh nak berak kat mana!? JambanTan dah roboh......"
Risau geng pencurang

" Tak per sekurang kurangnya aku berada dengan pasukan yang lebih besar dari Liverpool"
bisik nafsu kecik Pencurang Jambu




Oh mereka balik  awal....tapi yang pasti lambat sikit update blog



BONUS di pertengahan minggu yang padat walaupon tak berada di CL





" Berghhh!! Tolong lahhhh!!!! Aku mintak tolonggggg sesangat !!! Tolong Berambus dari sini secepat mungkin!! SHIALLL!!!




Read More...

Sunday, November 27, 2011

ANTARA 1-6 DAN 1-1

Read More...

Monday, November 21, 2011

ANTARA X MEN






"Wahhhh!!!! Maxi! Hebat ko! Sekali try boleh score!!!"
Suarez teruja

"Ya nanti aku ajar ko macam mana nak score hanya dengan sekali try...tapi hati hati dengan gigi tu...ngeri plak rasanya!" Gurau maxi



"hermmm....kali ni aku akan bertindak sebagai wira!! Hermmmm bila la plak Wira Cangkung ni nak turunkan aku Chis!!" Pencurang jambu layan blues...




Rupanya Wira cangkung lebih percayakan wira mudanya ini...dan hasilnya dia berjaya lakukan apa yang pencurang jambu gagal lakukan... rasanya Gerrad cium kamera lebih bermoral dari tengok pemain ni celebrate dengan garuk ketiak...SUNGGUH TAK BERMORAL!!





"Ya!! Sekarang masanya untuk aku memasukan senjata ampuh aku!!! Korang punya X Men!!"

"Aku yakin akan score tiga bijik"
Bisik hati kecil pencurang jambu

"Aduh!! risaunya Agger tumbuk aku..."
Bisik hati Rimales




Akhirnya X men dorang yang score untuk Liverpool

Akhirnya Jambantan pon runtuh....Seperti biasa orang jahat akhirnya tumpas dan hero berdiri megah!!




"Sekarang melutut depan KING!! kang aku pancung kepala ko!!!"
Suarez tunjuk hebat

"Ampun kan aku! Aku tak mencurang macam yang lain!!"
Ana ivanovic merayu sendu


SELEPAS PERLAWANAN


"Wahh!! Hebat ko boleh score tak sangka betul"

"Bos bukan setakat score bos, saya boleh kasi hatrik lagi, "
tegas maxi penuh konfiden

"Haaa iye ker!! Syukur lah nasib baik aku tersalah tulis nama ko kat lineup tadi fuh!!"
Daglish sangat girang


 


"Aduh!! kalah lagi...Tak per sekurang kurangnya aku berada dalam pasukan yang lebih besar dari Liverpool"
Pencurang jambu menyedapkan nafsunya sendiri..



Pencurang jambu berlari kearah Maxi

"Bro cayalah !! saham ko dah naik...kalau ikut tradisi, Abrongokngik akan beli ko lak lepas ni"

"Errr tak nak lah...nanti kalah macam ko lak...malu aku nanti keh keh"
tolak maxi lemah lembut



BONUS MINGGU INI




Singa Kemaluan!






Ni barulah hebat!! Taniah Malaysia!!









Read More...

Sunday, November 6, 2011

ANTARA DIA, KITA DAN MEREKA

DIA!


Mat coklat posing dengan cukup manis...dan memberi hadiah pada bekas bosnyer



KITA


"Woo!! Bro! Ko nampak sungguh tumpul sejak akhir akhir ni, Tapi jangan takut aku akan ajar ko macam mana nak lebih kedepan dan menjaringkan gol"
Carrol memberi semangat dan didikan pada Suarez




MEREKA!


"Woi Liverpool!! Korang bleh amik mamat jambu ni balik bila datang kat jambatan runtuh nanti...buek perabihk borihk jo!!"
Kapten curang memberi nasihat tambahan



Read More...

Monday, October 31, 2011

ANTARA ISI DAN BEKAS


"Kalau teror kasi dua gol la!"



"Betul ni!? Dua gol eh!"




Nah amik satu!




 Nah amik dua!




" BBhu huuuu korang tak bagi muka kat bekas maneger korang ehhhh huuu huuu!"




" Sorry la pak cik!  Kita orang semua tak kenal pak cik pon!!"




" Dah jom tinggalkan manager haprak kita dulu...jom disana tu, tak jauh lagi perjalanan kita ni !!




"Wopppss! Mana mau pegi ahhhh!!! Korang dah bantai bekas manager korang dulu, skang kalau boleh mai bantai bekas player korang lak! Haishhh!!!!"
Pendekar Cangkung menunjukan lagaknya




"Nah aku persembahkan pahlawan pahlawan aku yang hebat ini!!"





"Nettt Netttt nettttt"

pencurang jambu buka silat robot....sempena kehebatanya keras di pintu gol


"Ahhh! ......Ahhhhhhhh"
Mireles bukak silat Tongkat Ali cuba menjejak langkah kehebatan trio pencurang mereka!









Read More...

Thursday, October 27, 2011

ANTARA TINGGI DAN RENDAH



Apa yang selalu pemain tinggi lakukan!?





MEMBULI!!!





Apa yang pemain rendah selalu lakukan?







Jadi  LAGEND!
Read More...

Sunday, October 23, 2011

ANTARA TIANG DAN GOL


"Oh tiang!"

Sah Liverpool dan tiang gol tak dapat dipisahkan


Read More...

Tuesday, October 18, 2011


JANGAN TAKUT!!!
KITA TIDAK DIKIRA RACIST KALAU MENGUTUK KAUM SETAN LAKNAT NI!!!

JOM KITA RACIST TERHADAP SETAN!!!

Read More...

Saturday, October 1, 2011

ANTARA 2 GOL


"Nak 2 Gol!!! 2 Golll !!!!"


Read More...

Saturday, September 10, 2011

ANTARA PENALTI SEBELAH SINI DAN PENALTI SEBELAH SANA


"Kah kah jangan takut pengikut pengikut sekalian! Bergembiralah!! Kita dapat kuasa baru dan semakin kuat dan kuat"

Bapak Setan dapat tenaga baru sejak akhir akhir ini




"Tapi aku belum puas... Liverpool masih belum tewas dan pasukan mereka juga tampak bersemangat! lakukan sesuatu"

"Baik tuan"




"Nak kalahkan Liverpool!! Senang jer"




"PENALTI!"





"Ai!? macam ni pon penalti ker!!"

"Ya penalti  yang sangat jelas!!"




Suarez terus semangat! Biasa ahh Liverpool!! Masalahnya pasukan Stroke city terlalu ramai keeper!



"Wooi!! Reff !!! Nampak tak tu!!! suka hati mak bapak dia jer pakai tangan tuuuu!!!"




"Buekkk!!!!! tu pakai kaki ler bukan tangan!!"

       


Satu lagi contoh perlawanan yang mengunakan Tektik lama mencabul kehebatan Liverpool


Tapi Bellamy kekal hebat!! Cubit Buah halkum tu! Lepas ni bolehlah cubit buah pelir Rooney lak !!



Read More...