Saturday, September 10, 2011

ANTARA PENALTI SEBELAH SINI DAN PENALTI SEBELAH SANA


"Kah kah jangan takut pengikut pengikut sekalian! Bergembiralah!! Kita dapat kuasa baru dan semakin kuat dan kuat"

Bapak Setan dapat tenaga baru sejak akhir akhir ini




"Tapi aku belum puas... Liverpool masih belum tewas dan pasukan mereka juga tampak bersemangat! lakukan sesuatu"

"Baik tuan"




"Nak kalahkan Liverpool!! Senang jer"




"PENALTI!"





"Ai!? macam ni pon penalti ker!!"

"Ya penalti  yang sangat jelas!!"




Suarez terus semangat! Biasa ahh Liverpool!! Masalahnya pasukan Stroke city terlalu ramai keeper!



"Wooi!! Reff !!! Nampak tak tu!!! suka hati mak bapak dia jer pakai tangan tuuuu!!!"




"Buekkk!!!!! tu pakai kaki ler bukan tangan!!"

       


Satu lagi contoh perlawanan yang mengunakan Tektik lama mencabul kehebatan Liverpool


Tapi Bellamy kekal hebat!! Cubit Buah halkum tu! Lepas ni bolehlah cubit buah pelir Rooney lak !!



8 comments:

KhaiRin said...

siot je keeper

Anonymous said...

perghhhh tinggi gile shawcross ru.. agger pun bawah ketiak dia je.. patut pun KK ada ura ura nak amik dia..

jilah said...

memanglah...aku dah perasan dah..kalau REDS buat ckit jer..dpt kad la..dpt penalti kat lawanlah..tapi kalau team lain yg buat kat REDS..siap pegang bola lagi..si REF TERUS JADI BUTA! tak kena apa2 pun...aku ingat si Howard Webb jer agen si setan..rupa YG NI PUN SAMA!!! macam ada konspirasi jer....

Anonymous said...

Pulak, ref yg salah. Biasa lah manusia mesti buat silap. Tapi penyokong bahlol Loserfool je yg tak reti-reti nak mengaku silap sendiri. Senang mcm ape kata ko suh je KK (King Kong) yg korang puja jadi ref. Baru la Loserfool sentiasa menang.

Anonymous said...

heh.. nu mesti fan setan yg xg skolah, eje pon xpandai. tu la, mak bapak suh g skolah blajar tpi bodo jgak rpenye. heh.. anak yatim kot.

Anonymous said...

hahaha kesian aku tengok fan cap ayam ni.. lama sgt dh x menang liga. tak boleh terima kenyataan yg chelsea, mcfc, man utd even spurs pn lg hebat dari korang. lepas ni kena kitai dgn team mana la pulak. YNWA: you'll never win anything, you'll never walk again hahahahahaha

Nazirul Mubin said...

Hei yang mengutuk team feveret aku ni skolah kat England sane ke.. Ke korang mmg lahir kat sane. Kalau rase Liverpool tak kuat, buat bodoh jela dan sebab kompom korang menang dengan kehendak Allah..

Anonymous said...

hoi ape kutuk kutuk liverpool nih? biar la team ni dh lama x menang liga ke, lubuk ke, sampah ke, ayam merah ke, ape korang pedulik?? ok la emblem cap burung, boleh goreng ape..burung masak merah. setan masak merah sedap tak? korang ade masak merah?