Monday, November 21, 2011

ANTARA X MEN






"Wahhhh!!!! Maxi! Hebat ko! Sekali try boleh score!!!"
Suarez teruja

"Ya nanti aku ajar ko macam mana nak score hanya dengan sekali try...tapi hati hati dengan gigi tu...ngeri plak rasanya!" Gurau maxi



"hermmm....kali ni aku akan bertindak sebagai wira!! Hermmmm bila la plak Wira Cangkung ni nak turunkan aku Chis!!" Pencurang jambu layan blues...




Rupanya Wira cangkung lebih percayakan wira mudanya ini...dan hasilnya dia berjaya lakukan apa yang pencurang jambu gagal lakukan... rasanya Gerrad cium kamera lebih bermoral dari tengok pemain ni celebrate dengan garuk ketiak...SUNGGUH TAK BERMORAL!!





"Ya!! Sekarang masanya untuk aku memasukan senjata ampuh aku!!! Korang punya X Men!!"

"Aku yakin akan score tiga bijik"
Bisik hati kecil pencurang jambu

"Aduh!! risaunya Agger tumbuk aku..."
Bisik hati Rimales




Akhirnya X men dorang yang score untuk Liverpool

Akhirnya Jambantan pon runtuh....Seperti biasa orang jahat akhirnya tumpas dan hero berdiri megah!!




"Sekarang melutut depan KING!! kang aku pancung kepala ko!!!"
Suarez tunjuk hebat

"Ampun kan aku! Aku tak mencurang macam yang lain!!"
Ana ivanovic merayu sendu


SELEPAS PERLAWANAN


"Wahh!! Hebat ko boleh score tak sangka betul"

"Bos bukan setakat score bos, saya boleh kasi hatrik lagi, "
tegas maxi penuh konfiden

"Haaa iye ker!! Syukur lah nasib baik aku tersalah tulis nama ko kat lineup tadi fuh!!"
Daglish sangat girang


 


"Aduh!! kalah lagi...Tak per sekurang kurangnya aku berada dalam pasukan yang lebih besar dari Liverpool"
Pencurang jambu menyedapkan nafsunya sendiri..



Pencurang jambu berlari kearah Maxi

"Bro cayalah !! saham ko dah naik...kalau ikut tradisi, Abrongokngik akan beli ko lak lepas ni"

"Errr tak nak lah...nanti kalah macam ko lak...malu aku nanti keh keh"
tolak maxi lemah lembut



BONUS MINGGU INI




Singa Kemaluan!






Ni barulah hebat!! Taniah Malaysia!!









2 comments:

Anonymous said...

TERBAEEEEKKKKKKK.....hehe

pay per head reviews said...

hahaha Saya menikmati posting ini banyak, terutama gambar pertama di mana pemain Liverpool meludah Frank Lampard pada hahaha wajahnya yang agak jahat tapi sangat lucu