Tuesday, November 29, 2011

ANTARA SEKALI DAN DUA KALI KALAH









"Jangan lah risau bro kita sama sama tumpul"
carrol beramah mesra dengan pencurang jambu


"Ya sama tumpul! Betul tu!....Tapi sekurang kurangnya aku berada di kelab yang lebih besar"
Pencurang Jambu membalas dengan lebih mesra




Dejavu!! Pasukan yang lebih besar dari Liverpool ini akan kene titik dulu.....dan dititik oleh Maxi.... lepas ni Pasukan curang mesti lebih takutkan Maxi dari Messi kah kahhhh!!!





"Dushh!!! Amik ko sebijik!!!"



" Opsss berkabung beb!!!  Kalo speed idup lagi pasti dia bangga dengan persembahan aku ni hermmm..."





 Tapi mereka boleh celebrate
"Yaehhh ni lagi best dari Cium Kemera!!"





Nak tambah best lagi....

"Wahhh.... ingat kan Carrol tadi rupanya ko ehh kelly!!"
gurau Lucas masa lutut tengah elok lagi....




"Abis lahhh nak berak kat mana!? JambanTan dah roboh......"
Risau geng pencurang

" Tak per sekurang kurangnya aku berada dengan pasukan yang lebih besar dari Liverpool"
bisik nafsu kecik Pencurang Jambu




Oh mereka balik  awal....tapi yang pasti lambat sikit update blog



BONUS di pertengahan minggu yang padat walaupon tak berada di CL





" Berghhh!! Tolong lahhhh!!!! Aku mintak tolonggggg sesangat !!! Tolong Berambus dari sini secepat mungkin!! SHIALLL!!!




4 comments:

KhaiRin said...

hahahahhaha..da jd jambu batu..keras je hahahah

KhaiRin said...

p/s mohon share

En. Kasut said...

jambu batu colour biru..hakhak

TheJovi said...

jambantan suda runtuh!!
hahaha....