Skip to main content

ANTARA LALUAN MUDAH DAN SUKAR






Dah agak dah..... Slot booking untuk pasukan Setan terus ke perlawanan Akhir dengan jayanya





Malangnya dah tesungkur la plak

Nampaknya FA England  dah tak mampu nak tolong lagi bab ni... lain cup boleh try tolong lagi eh....


Comments

KhaiRin said…
ik baik la game kedua kt anfield...
TheJovi said…
buduh nye setan......
Anonymous said…
Ayam masak merah.. history channel hahahahahaha
Saya benar-benar ingin Liverpool untuk memenangkan Piala Carling tahun ini, tetapi seperti tahun-tahun sebelumnya, mereka tidak bisa memungkinkan dan membuat fans mereka senang, terlalu buruk, tapi saya berharap mereka akan musim depan

Popular posts from this blog

ANTARA SKRTEL DAN SEKETUL LAGEND

ANTARA LALANG DAN GUA

Ok Liverpool menang, tapi still tak best gak, semua team pon nak menyibuk menang gak, kecuali team ayam berkokok dah kena sembelih dengan setan, memandangkan ayam dah mampos kena sembelih gua masih ada kekosong skang... jadi mana mana lalang liverpool yang tak abis abis dgn kulup out tu boleh lah masuk gua tu minggu ni...dipersilakan.


HA HA TESTING 1 2 3...