Monday, February 10, 2014

ANTARA PELIK DAN AJAIB

lama tak update ..rasa pelik sikit...


Liverpool menang lawan Arsenal, rasa macam dah menang liga



5 gol tapi Suarez tak score!! Peliknye!!





Arsenal score 1 gol yang hanyalah sebijik penalti macam dah menang lawan Liverpool...Sungguh pelik dan buat aku cuak, takut takut aku tengah bermimipi apakah 5 gol liverpool tadi yang aku saksikan  hanya lah sebuah ilusi...






Setan dulu adalah ' king come back'  sekarang dah jadi   ' king terbalik'

Siapa minah sebelah Bapak setan tu...macam pelik jer muka...



Entah apa sebabnya terasa Game Setan dengan Fulham dah rasa macam  relegation match herm....

PELIK...





0 comments: