Monday, February 17, 2014

ANTARA PIALA, KERBAU DAN BODOH



Selepas tewas tipis 1-5 kepada Liverpool tempoh hari...ada misi baru dari Arsenal misi mereka ialah menjadikan Liverpool pasukan pertama yang tak dapat apa apa piala tahun ni... Cuma aku sedikit sangsi kalau dari pasukan lain tak mengapa tapi kalau dari pasukan Arsenal ini sesuatu yang kelakar!!

"For me there are five trophies every season: Premier League, Champions League, the third is to qualify for the Champions League. The fourth is the FA Cup and then the League Cup"  Profesor gila mana tah cakap bendalah ni he he!

Jadi Liverpool tengah kejar piala yang ketiga tu... yang sedang mengejar piala tu selain liverpool ialah Spurs dan Everton... Arsenal kalau nak join piala yang satu ni boleh jer, dah banyak pengalaman la katakan...apa lagi sila la drop  point selalu...

Puak yang tebakar dalam neraka sekarang punya misi pulak ialah nak menang UCL bagi memastikan Liverpool kalau dapat posisi nombor 4 tidak dapat main UCL...

Dey!! Kepejadah yang melanda ni...Korang nak menang FA cup ker nak menang UCL ker, world cup ker, Suka hati korang ler, apa ke hal yang nak kaitkan dengan Liverpool... pelik!!



Berkait dengan game Arsenal


Sungguh aku setuju dengan keputusan HW walaupon aku penyokong Liverpool ... Ini bukan penalti...dari pada pengamatan aku HW mungkin befikir sama macam aku... suarez dirempuh Kerbau yang terlepas dari kandang Arsenal...  takan nak bagi penalti akibat dilangar kerbau...Jauh lagi nak keluarkan kad merah, mau kena tanduk kat kepala la HW jawabnya...


 Tapi ramai penyokong liverpool dan player Liverpool yang tak setuju dengan penalti tu...

"ITU PENALTI LA BODO!!!"






6 comments:

Khai♥Rin : anies said...

Nk kt bangang...penah g skolah... liv x layak ke mng ke...yg dengki sgt tu pe hal?

rabun said...

tu ler masalahnye pelik sungguh hu hu

azree yaacob said...

diorang tkt klu liverpool layak besar kemungkinan akan jadi champion UCL kali ke-6..haha

Nazirul Mubin said...

ssh la cmni..inilah akbat mnjadi kelab yg plg dibenci FA..huuuu

Anonymous said...

ahhh cakap macam org bodo... poyo gler... cakap dlm blog berani la bangsat lu

Anonymous said...

ahhh cakap macam org bodo... poyo gler... cakap dlm blog berani la bangsat lu