Sunday, September 15, 2013

ANTARA BOLEH LAHHH.... DENGAN BOLEH!!

 
Lawan Stoke city boleh lah!

Alahhhh lawan Aston Villa bolehlah!

Alahhh lawan Setan tak ada tanduk boleh lah...

Dey!! Sampai bila boleh dahhhhh!!!

 
Lama dah tak update...sibuk yang amat...bila update jer penuh dengan ayat ayat bongak... Dah lama tak membongkak sejak 2008... Apa pon baru tiga game aku rasa sangat melampau untuk mengatakan Liverpool akan jadi Juara liga dengan hanya mengalahkan tiga tiga pasukan kat atas.... Cuma yang pasti musim lepas kita dah hilang mata dekat tiga tiga pasukan kat atas.... 

Dan ramai pemain  tetiba juga jadi bongkak.... dengan mengatakan yang Liverpool boleh menjuarai liga... Pada aku ini bukan bongkak ...ini keyakinan... Liverpool dah beli pemain yang ada mentaliti seorang juara!! Bila kita fikir kita adalah juara kita akan bermain seperti juara juga...


 Aku harap BR tak kering idea dan jangan layan perang psikologi bodoh dari mana mana pengurus dan  aku harap pemain Liverpool jangan over konfiden, baru malam lepas contoh terbaik... ngeri sungguh!! 

Kalau tiada aral dan Liverpool main seperti biasa, ditambah dengan nasib yang baik....cuma yang tinggal jadi penentu hanyalah pengadil yang adil ...

 Kalau kita boleh menang dengan Swansea, cuma tinggal dua pasukan yang belum kalah, kalau ikut dua dua pasukan ini bukan pilihan untuk muncul juara... Dan sekarang Arsenal yang dibadut badutkan kat atas sekali...Aku rasa Musim  ni akan jadi lebih menarik dan lebih competitive...

Sejak dari tahun 90 sampailah sekarang aku hanya harap satu pasukan jer jadi juara, walaupon tak muncul muncul juara sejak tu, iaitu LIVERPOOL!!






Kevin Costner!!!





5 comments:

Anonymous said...

celaka mmg bole rabun merah aku baca blog ni.

Faariis said...

mohon mng mlm ni.

sale_ehs gerrard said...

hahahaha... ni mimpi apa update blog wei... klau kalah, memang ko ler puncanya. hahahhahah.

weiii, nak tlg aku update2 untuk blog Lverpool x. mai2 ler join2.. klau nak bg tau yer...

http://kp-liverpoolmalaysia.blogspot.com/

Anonymous said...

makan lauk angsa la malam nie,.
ynwa

Khai♥Rin : anies said...

Ni bongkak 'berhemah'..bkn bongkak style setan merah tu :-)