Tuesday, September 17, 2013

ANTARA JONJO DAN YOYO


"Sila lah score!!"


Masa first time beli mamat ni... Aku sedikit terganggu dia mengingatkan aku pada banyak benda... Dulu aku ingat kat satu movie ' Alien Nation' memandangkan aku old school skit character movie ni yang melekat bila first time mamat ni Liverpool beli






... tapi skang dah macam macam version keluar,  ...Kesian ko Shelvey





 Baru aku faham apa gaya Shelvey ni, mula mula aku ingatkan ni gaya sekodeng awek tengah mandi, Tapi bila tengok gambar makhluk handsome kat bawah tu, baru aku tau kenapa dia selalu mengaksikan gaya tu... Ini gaya bagi menakut nakutkan lawan rupanya... Malam game ni mesti Lucas mengigaukan Classs ko Shelvey!!



Apapon Game semalam menjawab segalanya... Kenapa BR menjual Shelvey yang berpotensi tu...
Sebabnya Potensi ada.....Gila babi pon ada! Dah terbukti sebelum ni...
Sekarang makin jelas!

Kalau aku di pihak Angsa Laut tak tau nak puji atau keji


Liverpool lak... macam biasa, Aku dah bilang jangan kering idea, macam Sarjan cakap ini dadu kalau bukak hanya tiga kali aje!! Tiga kali ok... diulang tiga kali... Dah tiga kali Liverpool main hanya separuh masa pertama... separuh masa kedua pemain pertahan Liverpool dari 4 orang jadi 10 orang... Formasi 10 0 0
Akhirnya Angsa Laut dapat curi telor Burung Liverpool

Aku tak pasti ini startegi atau patern...Kalau strategi Baik BR pelbagaikan...Kalau patern( tabiat ) ..Liverpool ada masalah besar...


Aku pasti ramai yang merungut dengan Keserian ni... Mungkin sungul di opis... seperti berjimak tapi tak dapat klimaks...

Tapi mungkin ramai yang tak sedar, Yang Liverpool tiada apa sandaran pon sebelum ni, melainkan kemungkin merebut posisi keempat maksudnya sepatutnya kedudukan Liverpool sekarang sama ada posisi 4 atau 5 dan 6 sekarang... Kalau tengok table Liverpool masih meneraju Liga posisinya adalah nombor 1...

Kemudianya serasa seperti sedang mengalami kekalahan hakikatnya Liverpool seri dan dapat satu mata yang sebenarnya sangat bermakna, kalau tengok game semalam sepatutnya Liverpool satu mata pon tak dapat...bukan setakat rabun bahkan buta lagi!!!...Kalau Liverpool pon terasa begini...ini satu penanda Aras yang bagus...hanya kemenangan yang memuaskan hati Liverpool, cuma jangan sampai makan diri sudah...
Kesian tengok Strudrige dia sorang jer iya iya nak menang, sekarang dia tahu apa perasaan Suarez he he

Liverpool bermain tanpa tongak pertahanan...walaupon Suckho ada... tapi stabilty tak ada...line up asal tak der Glen Johnson tarak dan Agger pon tarak... ditambah masalah kecederaan Coutinho ditengah

 Masalah Liverpool lak...
Wisdom indah khabar dari nama... Aspas lak sikit sikit nak jadi Borini,  ada setan dok kaco Gerrad main ugut ugut bunoh lak, aku tak tau ada effect permainan dia ker tak...


Apa pon Liverpool masih diatas

Liverpool belum kalah masih simpan telur tang tu


Sturidge  masih suka score

Liverpool belum kalah disebabkan refree 


Victor moses memang kene pada nama...  Chelsea memang baik dengan Liverpool tang ni...

Suarez dah hampir hampir nak keluar dari penjara

 4 game baru tak boleh jadi penanda aras langsong, ada pasukan lambat panas , ada yang cepat panas aku tak berani nak kategorikan liverpool tang mana satu...kita belum jumpa pasukan badi mcm Arsenal dan Totenham lagi...  Boleh yakin tapi jangan  over dos!!

Apa pon sementara diatas ni! kita enjooooooyyyyyy!









2 comments:

Anonymous said...

good post bro
setuju dgn bro
rajin2 la update blog
sy selalu singgah blog awk =)

Nazirul Mubin said...

penat aku gelak sorang2 tengok gambar2 di atas