Skip to main content

ANTARA RAYA DAN BOLA






Perlawanan yang cukup rencah ...Rencah sama macam musim lepas!

Palang ngan Tiang tetap menjadi pujaan hati Liverpool!

Peluang nak gol berkoyan koyan, yang masuk seketul jer, nak cari gol kedua macam tunggu kucing bertandung!

Keeper lawan plak main macam pakai Jin!

Defander buat lawak, last minit bagi penalti kat lawan!

Yang beza cuma satu jer...Keeper Liverpool dapat save Penalti!!!


Comments

Popular posts from this blog

ANTARA SKRTEL DAN SEKETUL LAGEND

ANTARA LALANG DAN GUA

Ok Liverpool menang, tapi still tak best gak, semua team pon nak menyibuk menang gak, kecuali team ayam berkokok dah kena sembelih dengan setan, memandangkan ayam dah mampos kena sembelih gua masih ada kekosong skang... jadi mana mana lalang liverpool yang tak abis abis dgn kulup out tu boleh lah masuk gua tu minggu ni...dipersilakan.


HA HA TESTING 1 2 3...