Wednesday, June 12, 2013

ANTARA JERSI




Memandangkan Liverpool punya tranfer pon masih slow, walaupon dah sambar player vateran untuk ganti vateran gak.... maka aku pon masih stuck ngan citer jersi lagi....





Ini pilihan dari team Liverpool













Home punyer tak yah citer memang superb, away punya kalau penyokong lain mungkin gelak lah, tapi penyokong Liverpool mungkin ada yang cakap ok, apa pon aku rasa kalau buang corak baju panas tu mungkin jadi best, jersi ketiga ada masalah sangat besar, aku rasa kalau buat t-shirt untuk jualan stock hari raya pon belum tentu laku lagi....






Ini pilihan aku...........














Home tak yah citer..... away, aku rasa aku pilih yang training punya memandangkan warior kemarok dengan  mood corak retro, aku rasa yang ni lagi sesuai buat jersi, aku rasa lah, cuma mungkin kene auter kat koler skit ....jersi ketiga aku pilih jersi keeper yang home punya....








2 comments:

redderscreepers said...

Aku suka 3rd lagi berbanding away. Sebab corak modern retro tu tak berapa sangat bagi aku. Yang jersy 3rd tu lagi nampak retro. Ok la...lain dari yang lain dan yang pasti bukan template je macam Adidas tiap2 taun....huhu

RABUN said...

caya lah...selamat mengupadate kembali bro..aku lak yang tersetop...sibuk bangat...