Sunday, June 9, 2013

ANTARA TAK LAWA DENGAN BUROK!






Cakap tentang apa warrior?..... 







 Tentang ini ker?




Opssss silap!!

















 Tentang ini rupanya...........

Cantek apa?!!  

Nampak rare...aku pasti image ni akan melekat kat kepala penyokong Liverpool sampai bila bila.....






 Lain lain design dari Pendekar Gembala Lembu

 



 Lagi Tato The Rock kat lengan...



  



  
Huuuu! tak boleh nak kata apa.....




Kesiannn....



 Nampak sungguh Newbei nya tu..... Aku rasa apa saja yang Amerika cuba buat yang bukan melibatkan culture dorang akan jadi malapetaka, macam dorang menjahanamkan cerita komik jepun



Apa pon mimpi ngeri dah jadi kenyataan, nak buat macam mana! Aku ingat sebelum ni mana mungkin design hodoh macam ni boleh lepas mungkin item rejek ke apa... rupanya ni ler design terbaik dorang boleh keluarkan Hu!!

Jersi away walaupon nampak macam baju sweater masih nampak ok lagi...

Macam mana lak jersi ketiga? wooooooo!! Design macam jambatan runtuh...

Ini macam design aku rasa aku boleh mintak kerja atau buat freelancer ngan warrior lah ha ha!!




3 comments:

Keris Jebat said...

dorg bru nak up dlm industri ni, tgh2 mencari2 trademark sendiri. nk buat mcmne jagoan2 arena ni yg lebih otai dah beratus tahun pengalaman dah try mcm2 pattern yg boleh sehinggalah skrg dorg (otai2 mcm adidas nike puma etc) rasa ada trademark sdiri, walhal pattern2 tu diulang pakai je oleh kelab2 lain. pape pun ok lah tu, rare... harapnya warrior amek pengajaran berdasarkan jumlah jualan pd season depan dan buat yg lebih menang memakai.

Khai♥Rin : anies said...

yg pink tu lg x bleh blah...nk sepak bol;a bleh ke awwwwwwwww

rabun said...

keris jebat: ya setuju tu....

anies: ha ha tu lah terasa ayu gitu nasib tak kene kat Liverpool...