Skip to main content

ANTARABANGSA BERSARA



 Yehaaaa...Tengok ingat PM jer boleh joget sumazau ker!!



 Woi!! Woii!!! Apa bendanya tu! sumbang lah!!!





Biar aku ajar ko macam ni haaaaaa!! Barulah nampak mcm macho skit!! yehaaaaaa!!!





Bye bye Cara! Musim ni betul betul menyedihkan bukan pasal tak der piala nak meRiak....tapi pasal ramai player dah besara....








Player Favorite aku ha ha!! Aku pon menyumpah masa dia join Pasukan Setan Merah dulu.... Aku rasa dia ni mcm satu kisah dongeng yang tak complete, Awal perjalanan nampak mcm bakal jadi lagenda terbilang,  kemudian satu demi satu langkah dia mula sumbang dan bumbang...




Bye Owen!!





 Selain dari Pemain Liverpool dan bekas pemain Liverpool ni, Pasukan Setan pon ada yang nak berambus dari arena





Ni kali kedua mamat ni nak besara, pertama kali olok olok jer, kali ni pon mungkin olok olok jugak kot,  mana tau tetiba pasukan setan tiba tiba semput, abang dia( David Moyes) panggil main balik....




Suami Posh yang dah tua ni pon nak besara dah....

 Tengok eh! Aku janji mcm caragher jugak, aku tak akan menangis punya eh.....tengok ...tengokkkkk.....



MBHHH!!...isk iskkkkk!! tak tahan........sedih nak mampos rasanya!!!



Dan Yang paling Best, Bapak Setan pon nak besara...



Cantekkkkkkkkkkkkk!!





Comments

Popular posts from this blog

ANTARA SKRTEL DAN SEKETUL LAGEND

ANTARA LALANG DAN GUA

Ok Liverpool menang, tapi still tak best gak, semua team pon nak menyibuk menang gak, kecuali team ayam berkokok dah kena sembelih dengan setan, memandangkan ayam dah mampos kena sembelih gua masih ada kekosong skang... jadi mana mana lalang liverpool yang tak abis abis dgn kulup out tu boleh lah masuk gua tu minggu ni...dipersilakan.


HA HA TESTING 1 2 3...