Skip to main content

ANTARA SETAN BIRU, SETAN MERAH DENGAN SETAN HITAM


Setan biru sudah beres!


      Setan Merah lak menanti...
 
 



Apa pon kena hati hati ngan player player setan yang merbahaya ni....









 



Comments

selamat dtg ke Anfield wahai Negro... Siap sedialah ko nanti kena tibai....
KhaiRin - anies said…
runi x de yeahhh
encik Cool said…
aksi pak itam kat sini..
haha lagi pos lain lucu, Anda benar-benar memiliki bakat untuk jenis lelucon lucu, Anda harus membuat posting lebih seperti ini, saya akan tertawa certertainly banyak

Popular posts from this blog

ANTARA SKRTEL DAN SEKETUL LAGEND

ANTARA LALANG DAN GUA

Ok Liverpool menang, tapi still tak best gak, semua team pon nak menyibuk menang gak, kecuali team ayam berkokok dah kena sembelih dengan setan, memandangkan ayam dah mampos kena sembelih gua masih ada kekosong skang... jadi mana mana lalang liverpool yang tak abis abis dgn kulup out tu boleh lah masuk gua tu minggu ni...dipersilakan.


HA HA TESTING 1 2 3...