Skip to main content

ANTARA HARI RAYA DAN HATI HATI JALANRAYA




Antara Hari Raya dan hati hati dijalanraya ...kedua duanya memang tak dapat dipisahkan ...tiap kali raya mesti perkataan ini akan diwar warkan



Jadi untuk melangsungkan terus kelaziman itu aku pon nak mengingatkan


BERHATI HATI JALANRAYA




"WOI HATI HATI WOI!!!"



Hati hati semua eh geng bloger sekalian.....aku doakan kita semua balik kampung dan kembali dengan selamat, tahun ni kita akan berblog dengan semangatnya



Comments

Fool@one said…
aku sebagai fan kop rasa blog ko nie
mcm xde info langsung...
org buat blog nak bg info kat fan lain tp ko nye blog tah apa2 tah...
naik bosan aku tgk...

terima kasih daun keladi

Popular posts from this blog

ANTARA SKRTEL DAN SEKETUL LAGEND

ANTARA LALANG DAN GUA

Ok Liverpool menang, tapi still tak best gak, semua team pon nak menyibuk menang gak, kecuali team ayam berkokok dah kena sembelih dengan setan, memandangkan ayam dah mampos kena sembelih gua masih ada kekosong skang... jadi mana mana lalang liverpool yang tak abis abis dgn kulup out tu boleh lah masuk gua tu minggu ni...dipersilakan.


HA HA TESTING 1 2 3...