Skip to main content

ANTARA MERAH DAN HITAM



waaaaaaaaa!!






 Waaaaaaaaaa!!!







 Awwww!!!









Antara Merah dan Hitam, Tiba tiba terselit Biru ditengah tengahnya Awwww!



Ternyata sudah... Terbukti dengan jelas, berilah warna apa pon, Liverpool tetap kelihatan handsome!!





Comments

Roti Telur said…
yang hitam paling sempoii..wuu
rabunmerah said…
aku pon..
Sebenarnya yang biru tu design dia lagi best...kombinasi warna dia pon ok
tapi sedikit hilang identiti Liverpool, kureng syok skit ahhh...
Azam said…
Macam model

Popular posts from this blog

ANTARA SKRTEL DAN SEKETUL LAGEND

ANTARA LALANG DAN GUA

Ok Liverpool menang, tapi still tak best gak, semua team pon nak menyibuk menang gak, kecuali team ayam berkokok dah kena sembelih dengan setan, memandangkan ayam dah mampos kena sembelih gua masih ada kekosong skang... jadi mana mana lalang liverpool yang tak abis abis dgn kulup out tu boleh lah masuk gua tu minggu ni...dipersilakan.


HA HA TESTING 1 2 3...