Skip to main content

ANTARA MERAH HATI DAN MERAH NERAKA


Ini Penyokong Liverpool ketika perlawanan persahabatan antara Malaysia dan Liverpool....Mereka dituduh tidak patriotik kerana tidak memakai jersey Malaysia................




 
Dan ini pula penyokong Setan Merah di stadium yang bukan Old Kerepot!...Nun dihujung sana bergelumang patriot patriot yang menyokong Malaysia dengan penuh semangat patriotik sambil mengayakan jersi Setan dambaan hati yang juga bewarna merah dan mereka dikatakan sangat patriotik...



Liverpool untuk Malaysia
"Malaysia hebat menjaringkan 3 gol"


Liverpool untuk Setan Merah
"6 itu lebih gah dari 3"




Banga Malaysia menjaringkan 3 gol bertemu Liverpool dan banga juga Liverpool ternyata lebih hebat dari Setan Merah baik jumlah jaringan mahu pun jumlah penyokong



Comments

simple said…
Soal patriotik kena tanya hati, bukan pada Jersey...King Raja emosional selepas kena LAUK dgn Arsengal...fan Liverpool jadi mangsa patriotik..puiiii!
Anonymous said…
dlu man.u dtg fan liverpol xbising pun...ni ttbe je bising...nmpak sgt dengki...si gopal plak...apasal x bising mse man.u dtg dlu...najib pun pakai jersi man.u..mmg dasar syaiton laknatullah..dengki2
Anonymous said…
fan liverpool mmg fan yg baik...xpernah dengki2 ni..kami xmcm fan man.u...pendengki...
Anonymous said…
m.u SEBENAQNYA BANGANG!!!!
Anonymous said…
fuck man u kuasa dua!
Syaza Latif. said…
YNWA! :)
Hans said…
tahu xper
fan liverpool plak jadi mangsa
pelik aku diorang nih

Popular posts from this blog

ANTARA SKRTEL DAN SEKETUL LAGEND

ANTARA LALANG DAN GUA

Ok Liverpool menang, tapi still tak best gak, semua team pon nak menyibuk menang gak, kecuali team ayam berkokok dah kena sembelih dengan setan, memandangkan ayam dah mampos kena sembelih gua masih ada kekosong skang... jadi mana mana lalang liverpool yang tak abis abis dgn kulup out tu boleh lah masuk gua tu minggu ni...dipersilakan.


HA HA TESTING 1 2 3...