Monday, June 13, 2011

ANTARA FUCKERGSON DAN FOBIA NYA!


"Apa!!! Liverpool berminat dengan Ashely Young! Lekas tawarkan tawaran yang menarik pada Ass ton Villa secepat yang mungkin...Masukan sekali pakage lesen mencurang pada klausa permindahan!!!






Hello!!........................ Apa!! Bodoh!! Kan aku dah cakap tak payah susah susah nak merisik player sampai keluar negara...bukak saja internet!!..pergi ker mirror footbal, Cought offside, sky sport apa kejadah lagi !!! Tengok player mana Liverpool hendak beli, kita sambar secepat mungkin.....Apa!!!! Phill Jones!! Siapa tu!!? Posisi mana dia main!???..... Ohhhh!!! .....Ya yaaaaa ker!!? ....Ahhh tak kisah lah!! Sambar jer!!!

10 comments:

berita sengsasi said...

khakhakha lawak giler!!!

Anonymous said...

apa ke bodoh ko punya blog nie..
xde fakta2 yg berguna...bangang...bangang...bangang

Tengku Sidek said...

rileks la anonymous...emo sgt..sesekali bergurau apa salahnya..takkan nak siyes jer..cepat tua o...hahaha lawak2 artikel ni..

Tengku Sidek said...

rileks la anonymous...emo sgt..sesekali bergurau apa salahnya..takkan nak siyes jer..cepat tua o...hahaha lawak2 artikel ni..

kop said...

anonymous tu sebenarnya penyokong mu,kalau tengok betul2 ada juga benor nya tiap2 apa yang liverpool nak diaorang nak juga(mu) mcm kita punya first sign henderson

Syaza Latif. said...

Anynomouse, bodoh2 pon ko mai jugak tengok. ;p

berita sengsasi said...

tiada sebb anonymous mengatakan blog nie tiada info..

jilah said...

Wei, kpd sesiapa yg berkenaan TU, Kalau X suka baca apa yg ditulis di sini,next time jgnlah buka blog ni!Blog ni KHAS untuk penyokong kipas susah mati pasukan REDS aka LIVERPOOL F.C..FAHAM...tak yah lah nak kutuk2..kitaorg penyokong REDS suka jer kat blog ni...YNWA!

zatros said...

hahahaha.. lawak..
anonymous tu kompom pencacai alex parkinson.. ko xsuke, ko bleh blah.. hahahahah... YNWA..;p

Anonymous said...

ak bukan Anonymous diatas..terbaik blog ni...lepas bc blog ni lepas geram ak kt fan mu..hahaha...