Wednesday, June 8, 2011

ANTARA SETAN DAN PEMAIN SETAN

Mengapa aku benci  pasukan Setan Merah





Pertama sekali pasal Ada Logo SETAN yang sangat sangat terserlah ngan sifat kesetananya tu!




Oleh kerana Pasukan setan ini mendambakan Setanya maka pasukan ini juga dipenuhi aura setan


Seterusnya....



Ganas dan Liar macam Setan








 "Haaaa hahhha!!! Dah lama dah aku nantikan saat indah ni....Sedapppppp?!!!!"





"Tettttt!!!! Totttttt!!! the Toooottttt!!! Liver...Tooooot!!!! 19 Totttttttt!!!!"





Cantona yang gagal sepak bola,  akhirnya berjaya sepak penyokong





Penipu macam Setan














Mencurang macam Setan




 "Gila setan ko ni! sejahat jahat aku tak der la sampai nak tackle adik ipar sendiri!!"

"Ko lain la shrek...hodoh sangat, nenek jer suka ngan ko!" 


"Ah! Betul setan ko ni...Sakit hati aku!!! Tak kisah lah!! Apa apa pon Welcome to the club brooo!!"





Contoh contoh mereka yang terkena aura setan.....

Pada mereka mereka yang masih dok salut jersey setan ni..nasihat aku lekas lekas lah tanggalkan dari badan anda, jangan biarkan diri anda   diselubungi setannnnnnnn!!




1 comments:

berita sengsasi said...

anak setan!!