Sunday, March 20, 2011

ANTARA SURAM DAN GIRANG


Suasana suram untuk mengenang mangsa Tsunami....dan juga mengenang penyingkiran Liverpool dalam europa cup....





 Sikatek kene bentes maka bermula lah segalanya....






"Tak ler, kat luar kotak jer"....
kata Miereless penuh kejujuran


"Eiii!! Tak tak lah REff!! Kat dalam lah!! Tengok ada kesan ibu jari kat situ!!!"
Lucas mengelabah dengan kejujuran Mireless

"Apa kejadah ko ni botak! Aku nak bagi penalti ko tak mau?!"
marah reff penuh kasih sayang pada Liverpool.






Kuyt menyepak tepat walaupon bermata lebam!





Ok time celebrate dodoi anak Lucas beramai ramai...




"Sorry boss belum dapat score"

"Tak dapat score... rileks ahhh Torres pon tak score lagi apa"
Daglish menyedapkan hati Carrol akibat ketumpulanya





Tak best la menang penalti je, Suarez akhirnya membangakan Liverpool dengan gol ajaibnya lagi...





Ok dodoi anak lagi






Akhirnya Daglish tersenyum kembali




Akhirnya kita jumpa pengadil yang menyokong Liverpool heh heee!






 "Apa ni kene beli ker ko ni!!"
mensah marah penuh kesundaland

" ko ingat aku bodo macam ko ker?"
balas Reff dengan jujurnya


6 comments:

mhdrdhwn said...

best baca ulasan mcm ni...baik!!

Wan Gerrard said...

hehehe gol suarez memang terbaik~

Syaza Latif said...

hahahaha game yang penuh kontroversi but nevermind Liverpool still menang. YNWA. Suarez,man of the match =)

Anonymous said...

hahaha....terbaik la blog ni...like it... :) suarez yg terbaik skrg...hope ms depan akan ramai yg star mcm suarez.. :)

jilah said...

Hahaha..lawak giler...Eh, kontroversi...tak la..ala..depa dulu pun dapat gol kontroversi gak..insiden'beach ball'..so kira fairla, bg kat REDS lak thn ni lak :) and...aku suka ..kita DAH jumpa referee yg SOKONG KITA,Kevin.
ANYWAY, tempat ke5 masih ada harapan.
(p.s: silap haribulan, tempat ke 4 pun boleh, tapi REDS kena menang jerla, tak boleh kalah atau seri pun, seriouly) YNWA

Anonymous said...

like sgt