Skip to main content

ANTARA 3-1 dan 4-0



Apa!!! Kalah 3-1 dengan West Ham!!!

Sialan!! Nasib baik lah bukan kalah 4-0!!!

Comments

Daynike said…
aku tak kecwa dgn kekalahan semalam. memang dah nasib Liverpool slalu kna dgn ref rabun babi
RABUN said…
tu lah aku juga tak kecewa ngan kekalahan semalam daynnike monyet, ref semalam! chist!...
jilah said…
aku tetap kecewa coz aku nak sgt kita menang...BUT tak dinafikan REF tu memang ngok ngek...si Hammer tu byk kali tackle si Suarez tapi tak kena apa2 pun..but kalau REDS yg tackle dpt kad (si Sktel)...GERAM + tak dinafikan REDS kita tu pun main sgt Hancus smlm....midfield tak bfungsi sgt...defend lak terlalu suka naik atas sgt sampai terabai bhg sendiri...ARHG..ahad depan jumpa setan merah..(minta2 ada la 1-2 org player dia injured tang jumpa si blues rabu ni...haha..)
BHO said…
memang rabun penjaga gol dia..hehe
ghost writer said…
salahkan ref ker ...

tak kira berapa scorenya tetap kalah.

Popular posts from this blog

ANTARA SKRTEL DAN SEKETUL LAGEND

ANTARA LALANG DAN GUA

Ok Liverpool menang, tapi still tak best gak, semua team pon nak menyibuk menang gak, kecuali team ayam berkokok dah kena sembelih dengan setan, memandangkan ayam dah mampos kena sembelih gua masih ada kekosong skang... jadi mana mana lalang liverpool yang tak abis abis dgn kulup out tu boleh lah masuk gua tu minggu ni...dipersilakan.


HA HA TESTING 1 2 3...