Sunday, February 13, 2011

ANTARA SUAREZ DAN TIANG


Pada malam semalam, Suarez dan tiang gol,  ibarat aur dan tebing tidak dapat dipisahkan....

Jadi rekod 4 kemenangan berturut terhenti disini

Begitu juga dengan 4 perlawanan tanpa bolos juga terbantut sudah....


Cuma Meireles masih meneruskan rekod dengan jaringanya semalam
Untuk Rekod, mungkin semalam akan jadi gol of the season dari Shrek ni...Apa pon pose tak bleh blah!! Loya tekak aku! Dia ingat dia cute ker buat macam tu hehe....Hudoh sungguh haha!


3 comments:

Wan Gerrard said...

sayang gagal kutip mata penuh..

RABUN said...

tak ada luck memang tak bleh buat apa...tapi lebih ok dari kalah...aku dapat rasa time tak der luck cam ni kalau masih dalam pengurusan Pak cik Roy peluang kita untuk kalah amatlah cerah

lagi pon gol dorang bukan mistake dari defender kita, cuma kelalaian lineman

jilah said...

memang sedih...aku ingat REDS boleh kutip 3 mata penuh..BUT kita byk hilang player bagus cam Gerrard, Agger yg samseng tu and yg lain2 tu penat lagi coz main kat Friendly Match tu la...Apa2pun at least kita dpt 1 mata drpd 0. Bg aku, Suarez cemerlang..cuma dia asyik sepak bola ke tiang/palang gol...yg aku bengkek sgt kat si Ngog and Jovanovic...persai per la depa 2 org tak buat keja?? ps: Gol si Wigan tu offsidela...apa nyer penjaga garisan tu...tak kan tak nampak...AKU BENGGANG...tapi YNWA! kita cuba lagi REDS!