Sunday, February 27, 2011

Sunday, February 13, 2011

ANTARA SUAREZ DAN TIANG


Pada malam semalam, Suarez dan tiang gol,  ibarat aur dan tebing tidak dapat dipisahkan....

Jadi rekod 4 kemenangan berturut terhenti disini

Begitu juga dengan 4 perlawanan tanpa bolos juga terbantut sudah....


Cuma Meireles masih meneruskan rekod dengan jaringanya semalam
Untuk Rekod, mungkin semalam akan jadi gol of the season dari Shrek ni...Apa pon pose tak bleh blah!! Loya tekak aku! Dia ingat dia cute ker buat macam tu hehe....Hudoh sungguh haha!


Sunday, February 6, 2011

ANTARA JAMBAN DENGAN JAMBATAN


BOM!!! JAMBANtan kene bom!!!




Maka JAMBANtan pon roboh bersama pencurang pencurangnya sekali!!




 
Seperti yang diwar warkan sebelum ini Pencurang Jambu mereka turut terjelepuk jatuh kelembah hina!
 
 



Worait JAMBANtan sudah roboh jom kita balik sama sama hahaha!!



Saturday, February 5, 2011

ANTARA TELUR DENGAN SETAN



Ini telur yang menjadi kebangaan sejak sekian lama!!!!









PUEK!!! Skang telur sudah pecahlah! Dah tak boleh nak banga ngan telur.







"PADAN MUKA KO SETANNNNNNNNNN!!!!!!!!!"



Friday, February 4, 2011

Wednesday, February 2, 2011

ANTARA PERLU DAN TIDAK

Perlu ker kita menangisi si curang 'Mat Jambu' Torres kita yang dah bergabung ngan Team Curang?


Suarez cakap "TIDAK PERLU!!"

"Sebagai permulaan, Nah amik sebijik dulu, hadiah untuk korang semua!"



Tuesday, February 1, 2011

ANTARA CARROLL DAN DOKTOR

"Ok skang kita cek kelurusan tangan..tegak..tegak...OK pas! Tangan memang lurus...nanti kalau sepak bola tak lah kelaut, macam Lucas nanti"


"Ok skang buat macam ni"


"Kenapa mesti buat macam ni lak Doktor!?"


"Teknik ini berkesan kalau marah ditengah padang atau baru kene kad merah ...Caranya mudah saja, duduk bersila dan buat macam ni...tarik nafasss hembussssss........fuuuuuu"



 "Ok skang mari periksa denyutan nadi...Oh memang ada denyutan"


"Memang ler ada Doktor, saya masih hidup kan!"


"Yer la! Dan sebab itulah kamu Pas ujian ini!"



"Doktor Buat apa lak tu?!"

"Oh saya tengah tengok jam saya....58...59....60! Ya cukup masa!....sekarang saya boleh balik rumahlah!"




"Ok skang gengam tangan saya...Taniah!! Anda Lulus ujian Kesihatan, Dah boleh join Liverpool lah ehhh...!"


" Aik tapi Doktor, saya masih injured?"


"Sebab tu lah saya cuma cek tangan kamu Jer, Tak paham paham lak huuu!"