Tuesday, February 1, 2011

ANTARA CARROLL DAN DOKTOR

"Ok skang kita cek kelurusan tangan..tegak..tegak...OK pas! Tangan memang lurus...nanti kalau sepak bola tak lah kelaut, macam Lucas nanti"


"Ok skang buat macam ni"


"Kenapa mesti buat macam ni lak Doktor!?"


"Teknik ini berkesan kalau marah ditengah padang atau baru kene kad merah ...Caranya mudah saja, duduk bersila dan buat macam ni...tarik nafasss hembussssss........fuuuuuu"



 "Ok skang mari periksa denyutan nadi...Oh memang ada denyutan"


"Memang ler ada Doktor, saya masih hidup kan!"


"Yer la! Dan sebab itulah kamu Pas ujian ini!"



"Doktor Buat apa lak tu?!"

"Oh saya tengah tengok jam saya....58...59....60! Ya cukup masa!....sekarang saya boleh balik rumahlah!"




"Ok skang gengam tangan saya...Taniah!! Anda Lulus ujian Kesihatan, Dah boleh join Liverpool lah ehhh...!"


" Aik tapi Doktor, saya masih injured?"


"Sebab tu lah saya cuma cek tangan kamu Jer, Tak paham paham lak huuu!"

6 comments:

Seizer said...

haha.. sengal cam dulu.. ko bz lagi ke bro?

sale_ehs gerrard said...

Bro. bila lagi nak buang pic Torres ni. wat menyemak je. huhhuhu

Anonymous said...

tah....buang r cpat2 pic traitores 2.....mls lah ak masok blog ni kalo ad pic mangkaq 2 lg.....

Wan Gerrard said...

hehehe kaki leh check lain kali :P

RABUN said...

Seizer: herm sibuk gak lagi..tu yg kadang2 termiss update...

sallehsgerrad:worait sudah buang dalam tong sampah hehe

Any: sudah buang...

Wan gerrad: tu la, hehe

Fariz said...

ini lah pengkhianat kami.. gud luck aku tujukan pada korang.. moga bila team aku lawan, kita seri je dah ah.. uhhuhuhu