Monday, January 31, 2011

ANTARA TORRES DAN SAUREZ

kasi gambar besar skit pasal ni last dia sebagai player liverpool special lah skit hehehe

Bye Bye Torres  


Satu nasihat aku ketika sibuk mengejar kejuaraan liga dari Setan Merah dan merampas CL dari Inter Milan jaga jaga lah sikit isterimu tu takut takut dikejar Cole atau dirampas oleh Terry ek!



Welcome Suarez


Nampak gaya macam down to Earth punya player, tgk lah pose kat mana...kat tempat kasut busok!!

Satu pesanan aku, Score gol ek!



Oh ya ada satu lagi bonus dari bos Liverpool nah amik lagi sorang!!




Sapa biasa tgk WWE.... macam adik EDGE jer aku tengok!




4 comments:

raja merseyside said...

hahah..btoi a..patut la slama ni aku tgk dia mcm besa kenal...

Tengku Sidek said...

tuan admin...bila mau kasi gambar torres kluar..forgive and forget!! hahaha

yan74 said...

yalah,kasi itu gambar pengkhianat keluar,budak celshitt..

RABUN said...

raja merseyside: ya tu la aku dah perasan lama dah, heheh

Tengku Sidek: on da way, kene construct banyak ni hehehe....


yan74: same request, worait no hal tunggu suareznyer gambar aksi hehe kasi tampal itu torresnyer gambar