Skip to main content

ANTARA MEREKA YANG TAK RETI BAHASA!


" Oi bongok ko tak reti reti reti nak masuk ker!!! "
marah Caragher pada Karistroikos( mcm mana nak eja aku dah lupa dah!)

Oh ya Caragher pada sidang videonya ada mengatakan, Ayat tu boleh juga ditujukan pada Torres dan Maxi yang tak reti reti nak score!!

dan juga boleh juga ditujukan pada pasukan Setan Merah!

Setan Merah!?????

Comments

Tengku Sidek said…
Please with our performance last night..dont sit back even play with ten man and got behind just after 2 minutes...Liverpool just unlucky!!!..looking forward to away games at Blackpool and derby match with EVERTON..of course we will kiss gerrard!!

Popular posts from this blog

ANTARA SKRTEL DAN SEKETUL LAGEND

ANTARA LALANG DAN GUA

Ok Liverpool menang, tapi still tak best gak, semua team pon nak menyibuk menang gak, kecuali team ayam berkokok dah kena sembelih dengan setan, memandangkan ayam dah mampos kena sembelih gua masih ada kekosong skang... jadi mana mana lalang liverpool yang tak abis abis dgn kulup out tu boleh lah masuk gua tu minggu ni...dipersilakan.


HA HA TESTING 1 2 3...