Monday, January 10, 2011

ANTARA MENANG DAN KALAH


INI LIVERPOOL!!!



dan ini bekas penggurus Liverpool...Opssss bukan!!!

sehari sebelum Pak cik Roy dipecat.

"I'll almost done bro...almost....."

"Good job! well done"



Ini lah dia agen Setan Merah! Jadi baik buang sebelum dia menjahanamkan Liverpool...



Sebelum aku mengulas perlawanan semalam baik aku ulaskan dulu sikap setengah monyet yang mempertikaikan pemecatan Pak cik Roy. Kebanyakan monyet yang mempertikaikan pemecatan pak cik roy ni pon sebenarnya datang dari penyokong team lain yang sebenarnya menyokong Pak cik Roy dengan hasrat melihat Pak cik Roy terus menjahanamkan Liverpool, itu saja. Sangat bongok niat murni mereka itu. Memang benar kekalahan sesebuah pasukan bukan 100 peratus diletakan kesalahan itu pada pengurus itu sendiri, pasal 80 peratus dari kekalahan Liverpool harus ditanggung oleh orang yang memilih pak cik Roy  pada permulaanya sebagai pengurus.




Jadi Bye bye Hudgson an d no thanks no achievement langsong, sekarang ko bleh balik rumah study kenapa  masa ko kat fulham, kalah ngan blackburn, birmingham, wolve, whatever orang tak marah tapi bila Liverpool kalah ko kene pecat... jadi mentelaahlah dengan sebaiknya




Jadi mari kita ke OLD KEREPOT


Perlawanan kalah mati ini dilangsong kan di old kerepot, dan kita kalah pada pasukan setan dari neraka jahanam digelangang mereka....



Angin tarak ribut tarak, tiba tiba Babitove jatuh...mungkin terkena kentut dari Agger

Tapi Sorry lah sebagai penyokong Liverpool aku tak mau mengatakan inilah sebab kenapa Liverpool kalah, sama ada si babitove ini dive ker atau tidak, itu bukan persoalanya jadi tinggalkan babitove  dan nasib baiknya tu
 



Jadi apa kata kita salahkan Howard webb seperti biasa bila kalahh.....


Naaaaaaa....aku pernah tgk dia adili game Setan merah dan Setan merah kalah.... itu bukan persoalanya pasal Howard webb memang berat sebelah....tapi tak perlah kalau kita score kita masih boleh menang kalau dia berat sebelah pon banyak mana bleh bagi advantage pada Setan merah jadi kita tinggalkan mamat berat sebelah ni



Jadi apa sebab Liverpool kalah!!??


Jadi ini kata ku!!?


LIVERPOOL TIDAK KALAH SEMALAM BAHKAN KITA LAH PEMENANGNYA!!!

Dengan pengurus yang baru mengambil jawatan 24jam, bermain di Kubu mereka, dengan 10 orang pemain dan menentang 12 orang pemain Setan merah... kita berjaya mengekang mereka dari menjaringkan sebarang gol yang suci murni (sorry lah gol penalti tu tak berapa suci ). sambil masih mampu melakukan serangan berbahaya. Banga menjadi penyokong Liverpool semalam. aku dapat lihat penyokong Setan hanya bersorak sekali sehingga tamat permainan nampak diwajah mereka perasaan tak puas hati. apasal pon aku tak tau?


TAPI YANG AKU PASTI KEMENANGAN INI TAK LEBIH HEBATNYA SEPETI KEMENANGAN SEORANG PELACUR MURAHAN DITEPI JALAN HAHAHA!







Untuk Kenny Daglish, mari kita lupakan Kenny Daglish yang dulu, kita berada zaman dan era yang berbeza... Dia perlu bermula dari A semula untuk mencipta sejarah kembali. Jadi kita kene bersikap realistik seperti katanya sendiri. Apa pon  memang benar Daglsih lebih benar realistik berbanding Pak cik roy, aku tak dapat bayangkan bermain 10 orang dengan bek kanan dan kirinya ialah Koncesky dan Johnson.

Oh ya Tabik pada Kelly lu memang lagi best dari Johnson haprak tu!




3 comments:

sale_ehs gerrard said...

memang itulah jawapanya. Walupun kita kalah dalam perlawaann, tapi kita menang moral.

Babitov umpama pelacur yang mengoda howard bagi mendapatkan penalti.

Seizer said...

gambar panas tuh...
tapi kenny ni kiter kene sokong!

Kenali Steve Clarke Bawaan Dalglish!

Kreatif dan Berani Babel!

.

Tengku Sidek said...

babel ni aku rasa kalau dia dah tua elok dia keje dengan media..dia ni memang bagus tang tuh!!!hahaha..anyway aku tak saba nak tengok next games against Blackpool.adakah kita dapat menamatkan badi bermain diluar anfield..!!!!